Setari Cookie-uri

Influenta alimentatiei asupra activitatii sexuale

Faptul ca anumite afectiuni sau carente ale unor substante in organism afecteaza tonusul sexual al indivizilor nu mai este o noutate. Disfunctiile sexuale par sa reprezinte motivul a tot mai multor discutii si articole publicate, iar la baza acestora nu se afla numai anumite afectiuni genitale sau experiente psihice, ci si influenta pe care alimentatia incorecta o are asupra aparatului reproducator.

Vitaminele si proteinele din oua (cunoscute ca fiind de “cea mai buna calitate”) pot reduce starea de anxietate legata de gradul performantei sexuale si ejacularea prematura, inghetata cu vanilie ar face orgasmul mai intens, iar continutul cerealelor mentin fluxul sanguin, astfel este asigurat un aport sanguin adecvat necesitatii organelor, inclusiv al celor genitale.

In privinta alimentatiei cu influenta asupra vietii sexuale trebuie sa stiti ca regula generala “ce-i mult strica” se aplica si in acest caz. Nu va ganditi ca acel “mult” se refera la performantele sexuale, ci la efectele advesre pe care unele alimente le pot produce. Spre exemplu afinele sporesc activitatea sexuala si fluxul sanguin, insa consumate in exces produc diaree (un minus in privinta vietii sexuale). Alcoolul consumat in exces duce fie la o stare de atonie generala in care miscarea nu mai este posibila, fie chiar la violenta si exemplele pot continua.

Citește și:

Alaturi de o gandire pozitiva si exercitii fizice, alimentatia va asigura un tonus organic si psihic foarte bun astfel incat toate activitatile, inclusiv cele sexuale, sa se desfasoare la un nivel optim.

Un articol de Iulia D.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.