Setari Cookie-uri

Dieta pentru un par viguros si stralucitor

1.56 (Ratingul specialistilor)

Pro

Vitaminizanta
Efect de slabire
Alte efecte sanatoase

Contra

Necesita investigare pentru preventia hipervitaminozelor
Boli cardiovasculare
Detoxifiere
Diabet
Sanatoasa
Slabire pe termen lung
Slabire termen scurt
Usor de urmat

Voteaza si tu aceasta dieta

0 din 0 voturi

Perfectiunea unei coafuri depinde 50% de frumusetea parului (de sanatatea lui) si 50% de frumusetea coafurii, spunea Mme Flash. Stim cu toate cat este de important este pentru frumusetea noastra sa avem un par sanatos si ingrijit. Nu ezitam de aceea sa apelam la cele mai sofisticate si moderne produse destinate ingrijirii si protejarii parului, neglijand insa tocmai acel amanunt important ce asigura frumusetea parului: alimentatia.

Vitamina C are un rol antii nfectios, previne scorbutul, corecteaza tendinta de hemoragie a vaselor capilare si ajuta la cicatrizarea ranilor. Fructele si legumele verzi contin din plin aceasta vitamina.

Acidul folic este de un real folos in mentinerea pigmentarii normale a parului. Se gaseste in grau, soia, in produsele lactate si mai ales in salatele verzi sau in laptuci.

Acidul pantotenic este raspunzator de sanatatea pielii capului, putand fi gasit in arahide, ficat, galbenus de ou, carne de vita, conopida, porumb, iaurt, drojdie de bere, in timp ce vitamina H (biotina) favorizeaza regenerarea celulara.

Vitamina PP, continuta de legumele verzi, de mazare sau fasole asigura sanatatea pielii capului, iar fierul si magneziul (spanacul, urzicile sfecla rosie, ficatul – contin fier) contribuie de asemenea la mentinerea elasticitatii parului.

Citește și:

Sursa: Garbo.ro

Citeste articole asemanatoare pe Grabo:

Triumful Prostiei. Mic Tratat Despre Prostia Inteligentei

Personalitatea emotionala si relatiile care te fac fericita

Totul despre dietele de slabit personalizate

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.