Setari Cookie-uri

3 trucuri ca sa fii slab - Forumul Healthy

Sa tii greutatea in frau nu-i un lucru usor. Ne dorim sa tinem o dieta, dar tentatiile sunt peste tot, ne propunem sa facem sport dar nu ne impacam cu oboseala si durerea musculara si ajungem sa ne impacam cu ideaa "de maine ma apuc riguros".

Sa tii greutatea in frau nu-i un lucru usor. Ne dorim sa tinem o dieta, dar tentatiile sunt peste tot, ne propunem sa facem sport dar nu ne impacam cu oboseala si durerea musculara si ajungem sa ne impacam cu ideaa "de maine ma apuc riguros".

Cititoarea noastra lailaa vine cu 3 sugestii interesante privind mentinerea greutatii, integend ca a avea greutatea normala tine mai mult de stilul de viata: "Nu incep sa dau detalii despre alte lucuri privind dietele, sportul etc, caci ar insemna sa scriu un tratat, insa sunt cateva lucuri pe care majoritatea oamenilor care se lupta cu surplusul de kilograme le fac in mod constant:

1. infometarea - mananc mai putine calorii si voi slabi. Fals. Organismul intelege ca nu are suficienta mancare si se pregateste, programat genetic de la strabunii nostri, pentru ceea ce se cheama "viitoare perioada de foamete". asadar incepe sa conserve tot ce are (surplusul de kilograme) si sa schimbe comportamentul pesroanei respective in asa masura incat sa nu mai consume. Persoana devine lipsita de energie, nu mai are chef sa interprinda tot felul de activitati, mersul devine neplacut, liftul o necesitate vitala, statul o placere foarte mare... de sport nu se mai pune problema, oboseste si daca urca doua etaje

Citește și:

2. mancatul haotic. Programul de munca de zi cu zi ne agita si ne determina sa mancam haotic atat din punct de vedere al orei la care mancam cat si din acela al calitatii mancarii. Toate acestea creaza de asemenea un haos energetic ce finalizeaza cu un "stres" alimentar, materializat prin kilogramele care fie sunt luate in plus, fie nu reusim sa le eliminam.

3. Combinatia de grasimi sau glucide cu... proteine. de exemplu: cartofi prajiti cu carne (friptura), paine cu oua, carne (paine cu mezeluri de dimineata), sau, si mai si: sandwich-ul cu cascaval (grasimi), paine (glucide) si mezeluri (proteine). Mancati disociat. "

xxlanita suspina: "Usor de spus, greu de facut..."

yessyka3 ne da exemplu regimul sau zilnic de hrana: "Ia sa vedem daca eu mananc sanatos ca habar n-am:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.