Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba
Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

Dieta Acai Berry pare sa fie printre cele mai apreciate regimuri alimentare descoperite pana azi. Adoptata pentru prima data de brazilieni, bazele dietei au fost puse prin consumul fructelor din specia amozoniana de Acai. Aceste fructe contin din belsug antioxidanti si confera organismului o cantitate mare de energie, astfel incat astazi se gasesc extracte din aceste pomisoare in unele suplimente Acai Berry.

Black Friday 2018: ziua cand se reinnoieste garderoba

In ce consta dieta Acai Berry?

Acai Berry reprezenta de fapt un tip de regim alimentar in care se consuma zilnic pomisoarele sud-americane. S-a constatat insa ca asocierea acestor pomisoare cu un regim alimentar bogat in fructe si legume, precum si unele proteine animale (oua, carne de pasare, peste, lactate) nu doar favorizeaza restabilirea greutatii corporale, ci si ajuta la mentinerea sanatatii.

Sunt recomandate in aceasta dieta consumul zilnilc de fructe si legume bogate in antioxidanti (in general acestea sunt mai acre, spre exemplu citrice, rosii etc.), precum si asocierea cu o gama de alimente sanatoase ce contin proteine, fibre, cum ar fi: lactatele (excluzand untul si cascavalul), carnea de pui si peste, cerealele integral (musli, nu este recomandat orezul), germenii de cereale (grau, ovaz) si evident consumul de pomisoare pe care le gasiti in suplimentele alimentare Acai Berry sau alte produse de plafar.

Beneficiile dietei Acai Berry

Datorita faptului ca acesta dieta este puternic energizanta si totodata favorizeaza mobilizarea grasimilor din depozitele adipoase si arderea acestora, beneficiile sale nu se reflecta doar asupra siluetei:

- Pomisoarele precum si fructele si legumele contin antioxidanti, foarte importanti pentru eliminarea toxinelor din organism;
- Stimuleaza sistemul imunitar;
- Reface tonusul libidoului;
- Reprezinta sursa de fier precum si de alte vitamine si minerale, protejand impotriva anemiei dar si a altor dereglari metabolice datorate carentelor de vitamine si minerale;
- Este energizanta, refacand depozitele energetice ale ficatului.

Cum nimic nu este perfect si dieta Acai Berry poate prezenta unele efecte negative in cazul unor persoane cu anumite afectiuni. De aceea este bine ca inainte de a urma aceasta dieta sau oricare alta sa cereti consultul si sfatul unui nutritionist. Practic dieta Acai Berry va schimba comportamentul alimentar.

Un articol de Iulia Dibu

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: