Setari Cookie-uri

Dieta Acai Berry

Dieta Acai Berry pare sa fie printre cele mai apreciate regimuri alimentare descoperite pana azi. Adoptata pentru prima data de brazilieni, bazele dietei au fost puse prin consumul fructelor din specia amozoniana de Acai. Aceste fructe contin din belsug antioxidanti si confera organismului o cantitate mare de energie, astfel incat astazi se gasesc extracte din aceste pomisoare in unele suplimente Acai Berry.

Beneficiile dietei Acai Berry

Datorita faptului ca acesta dieta este puternic energizanta si totodata favorizeaza mobilizarea grasimilor din depozitele adipoase si arderea acestora, beneficiile sale nu se reflecta doar asupra siluetei:

- Pomisoarele precum si fructele si legumele contin antioxidanti, foarte importanti pentru eliminarea toxinelor din organism;
- Stimuleaza sistemul imunitar;
- Reface tonusul libidoului;
- Reprezinta sursa de fier precum si de alte vitamine si minerale, protejand impotriva anemiei dar si a altor dereglari metabolice datorate carentelor de vitamine si minerale;
- Este energizanta, refacand depozitele energetice ale ficatului.

Cum nimic nu este perfect si dieta Acai Berry poate prezenta unele efecte negative in cazul unor persoane cu anumite afectiuni. De aceea este bine ca inainte de a urma aceasta dieta sau oricare alta sa cereti consultul si sfatul unui nutritionist. Practic dieta Acai Berry va schimba comportamentul alimentar.

Citește și:

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.