Setari Cookie-uri

Ai voie la grasimi... dar de calitate!

In alimentaţie, calitatea grăsimilor consumate are o importanţă majoră. Reuniunea a avut drept temă nsemnătatea pentru sănătate a calităţii grăsimilor din alimentaţie si a reunit 40 de experţi din 25 de tari, care se numară printre liderii mondiali n domeniul alimentaţiei, hranei şi sănătăţii.

Reuniunea Internaţională a Experţilor reprezintă primul pas al unei campanii globale ce vizează informarea consumatorilor privind consumul de grăsimi pentru ca aceştia să facă alegerile benefice pentru sănătate.

Reuniunea Internaţională a Experţilor a fost condusă de profesorul Ricardo Uauy, preşedintele Uniunii Internaţionale pentru Ştiinţe Nutriţionale (IUNS), alături de un comitet ştiinţific director din care au făcut parte profesorul Pekka Puska, co-preşedinte (Director General, National Institute for Health and Welfare, Finlanda), Connie Diekman M.Ed, RD, FADA (Director of University Nutrition, Washington University din St Louis), profesorul Ibrahim Elmadfa (Director, Institute of Nutritional Sciences, University of Vienna), profesorul Bert Koletzko (Head of Div. Metabolic Diseases and Nutritional Medicine, Dr. von Hauner Children’s Hospital, Ludwig-Maximilians-University din Munchen) şi Hans Zevenbergen M.D. Ph.D. (Category Nutrition Director, Unilever Research and Development).

Citește și:

Reuniunea Internaţională a Experţilor a fost finanţată printr-o sposorizare educaţională acordată de către Unilever.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.