In alimentaţie, calitatea grăsimilor consumate are o importanţă majoră. Reuniunea a avut drept temă nsemnătatea pentru sănătate a calităţii grăsimilor din alimentaţie si a reunit 40 de experţi din 25 de tari, care se numară printre liderii mondiali n domeniul alimentaţiei, hranei şi sănătăţii.
Reuniunea Internaţională a Experţilor reprezintă primul pas al unei campanii globale ce vizează informarea consumatorilor privind consumul de grăsimi pentru ca aceştia să facă alegerile benefice pentru sănătate.
Reuniunea Internaţională a Experţilor a fost condusă de profesorul Ricardo Uauy, preşedintele Uniunii Internaţionale pentru Ştiinţe Nutriţionale (IUNS), alături de un comitet ştiinţific director din care au făcut parte profesorul Pekka Puska, co-preşedinte (Director General, National Institute for Health and Welfare, Finlanda), Connie Diekman M.Ed, RD, FADA (Director of University Nutrition, Washington University din St Louis), profesorul Ibrahim Elmadfa (Director, Institute of Nutritional Sciences, University of Vienna), profesorul Bert Koletzko (Head of Div. Metabolic Diseases and Nutritional Medicine, Dr. von Hauner Children’s Hospital, Ludwig-Maximilians-University din Munchen) şi Hans Zevenbergen M.D. Ph.D. (Category Nutrition Director, Unilever Research and Development).
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Fructe interzise la diabetici - Ghid complet pentru o alimentație echilibrată
- Joia Mare din Săptămâna Patimilor: Ce NU ai voie să faci și ce slujbă IMPORTANTĂ se ține azi la biserică?
- Sărbătoare azi, 25 martie – Buna Vestire: Ce NU ai voie să faci azi și ce rugăciune să spui pentru ajutor de la Maica Domnului
Reuniunea Internaţională a Experţilor a fost finanţată printr-o sposorizare educaţională acordată de către Unilever.