Setari Cookie-uri

Dulciurile nu ingrasa - FH

Cand vorbim despre dulciuri, stim ca exista macar o categorie a acestora care favorizeaza luarea in greutate: dulciurile grace, precum prajiturile, cremele, torurile, dulciurile din comert etc.

Cand vorbim despre dulciuri, stim ca exista macar o categorie a acestora care favorizeaza luarea in greutate: dulciurile grase, precum prajiturile, cremele, torurile, dulciurile din comert etc.

Aceste dulciuri sunt foarte calorice si greu mobilizante pentru producerea energiei, de aceea persoanele cu o activitate fizica si intelectuala normala si mai ales cele cu o viata sedentara prezinta un risc crescut de a lua in greutate consumand astfel de alimente.

Dulciurile nu ingrasa

Insa pentru persoanele active, care depun efort zilnic atat intelectual cat si fizic, nevoia de calorii este foarte mare, avand un metabolism bazal ridicat. Aceste p[ersoane sunt in general mai sanatoase si totodata "rezistente" la dulciuri. Ele mananca mult si indiferent de tipul de alimentatie raman slabe. De multe ori acest fapt le ingrijoreaza, dorindu-si, spre invidia altor persoane, sa se ingrase putin. Pentru persoanele slabute recomandam ca "ingrasarea" sa se realizeze de fapt prin depunere de masa musculara (mergeti la sala de forta) si printr-o dieta adecvata, cum ar fi "Dieta de ingrasare".

Citește și:

Alinaiulia este care care deschide acest topic pe Formul Healthy si afirma ca "dulciurile nu ingrasa".

Elena_20 considera ca nu ar trebui sa isi faca griji cu privire la greutate: "Daca te simti bine si nu ai nici o problema legata de anemie etc eu zic sa ramai asa. De ce vrei sa iti schimbi metabolismul, corpul tau, sa iti dereglezi functiile lui? Asa esti tu, nu manca foarte mult doar ca sa te ingrasi, nu consuma junk food pe termen lung numai ca sa iei un kg in greutate, pt ca atragi dupa tine boli si alte aspecte negative. Iar cu varsta o sa te si ingrasi necontrolat, pt ca metabolismul o sa arda mai putine calorii. Ramai asa si macar foloseste asul asta din maneca, fa modeling, hosting, se cauta f mult. Fa din defectul pe care crezi tu ca il ai, cel mai mare atu al tau."

Iuky crede ca anticonceptionalele pot regla greutatea: "Anticonceptionalele...DAR NUMAI LA RECOMANDAREA MEDICULUI "

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.