Setari Cookie-uri

Dulciurile nu ingrasa - FH

Cand vorbim despre dulciuri, stim ca exista macar o categorie a acestora care favorizeaza luarea in greutate: dulciurile grace, precum prajiturile, cremele, torurile, dulciurile din comert etc.

Bastiuta ne ofera un sfat tare interesant, privit dintr-o perspectiva realista: "Adevarul cam asta este , cea care e slaba vrea sa fie grasa si invers. Nu suntem niciodata multumite si nu multumim niciodata pentru ceea ce avem, ci numai ne suparam pt ceea ce consideram ca ne lipseste.
Si oricat nu ne place ideea, trebuie sa acceptam ca numai cu sport si cu un ritm de viata pe cat posibil echilibat si o alimentatie cat de cat sanatoasa, numai asa puteam arata bine si simti in forma.
Nu zic ca eu asa fac, pt k sunt o impiedicata si jumatate cand e vb de sport si obosesc dupa 3 secunde, dar m-am convins ca este varianta cea mai buna si ca toate ceaiurile si tratamentele astea minune si din plante etc nu-s decat niste mari amagiri.
Eu am vazut pe propria piele; am avut la un moment dat un serviciu care presupunea mai multa alergatura si am corelat asta pe cat posibil cu o alimentatie mai usoara ( fructe, iaurturi, carne slaba, peste etc)iar efectele n-au intarziat sa apara. Slabisem si ma simteam foarte zvelta, cum am revenit la birou si la rontaitul inutil s-a cunoscut."

Citește și:

Va asteptam cu pareri despre fecetul alimentatiei asupra corpului nostru precum si despre modalitati de obtinere si intretinere a unei greutati ideale.

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.