Setari Cookie-uri

Sexul virtual - daunator sanatatii psihice?

Internetul a acaparat tot mai multe domenii din viata omului, incepand cu locurile deCe parere aveti despre sex pe internet?dauneaza sau nu? munca, aspectul informational si culminand cu viata intima.

Dragutzik considera: "Parerea mea este k sexul pe internet este echivalent cu masturbarea.
Si spun asta pentru k nu se pot atinge cotele maxime ale placerii practicand acest gen de sex fara a te autostimula. "

Winvienna considera ca asa ceva nu exista: "Sex pe internet nu prea poate...sexul presupune contact fizic intre cele 2 persoane. "

Monik crede ca... da insomnie: "NU cred ca poate dauna sexul prin internet, ca nu te poti contamina, cred ca nu poti dormi noaptea numai facind asa ceva!"

Aliasvixon vede multe parti negative: "sexul pe internet".. o porcarie inevitabila deoarece chiar si siteurile cele mai respectabile sunt pline de reclame de acest gen...nu ca nu ne-ar place fiecaruia dintre noi sa aruncam una sau mai multe priviri ..dar insistenta si multimea acestor reclame mascate cat si virusi care i-i contin sunt deranjante uneori iar placerea acestor experiente nu cred ca ar avea o vre-o legatura cu realitatea..poate pt..cei cu fantezi nebunesti sau cei ce in viata reala au prea multe insuccese sau neimpliri.."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.