Setari Cookie-uri

Alimente care scad libidoul!

Nevoia sexuala este firesca la orice om sanatos si matur. Factorii care influenteaza libidoul sunt multipli, fiind reprezentati de starea de sanatate, cat si de alimentatie, stres, starea psihica, fumatul, comportamentul partenerului etc.

Temperatura ridicata din atmosfera

Se spune ca o baie fierbinte, cu spuma si lumanari este romantica. Pentru femeie este in regula, produce vasodilatatie, insa barbatul va avea o erectie dificila. Caldura moleseste si are efecte pternic relaxante, iata deci inca un minus adus dorintei sexuale.

Mesele bogate in grasimi

Mesele bogate in grasimi duc la cresterea colesterolului (in special la cresterea LDL). Acesta are efecte nocive asupra vaslor, ingreuneaza fluxul sanguin si scade aportul de oxigen. Toate aceste efecte se proiecteaza si la nivelul organelor genitale, scazandu-le functia. Astfel alimente precum untul, margarina, carnea de porc, slanina, sunca si prajiturile foarte grase trebuie mancate cat mai rar.

Lactatele

Daca ati planuit o seara plina de nebunii ar fi bine sa nu consumati lactate cu cateva ore bune inainte, caci acestea fermenteaza si produc balonari. Cand stomacul si burta bolborosesc de zor cu siguranta dorinta sexuala scade considerabil.

Citește și:

Healthy va recomanda sa cititi si: 10 alimente care sporesc libidoul

Un articol de Iulia Dibu

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.