Setari Cookie-uri

Cand menstruatia intarzie... - FH

De-a lungul vietii unei femei se intampla cel putin o data ca menstruatia sa intarzie. Motivele pot fi diverse, insa cand femeia este activa sexual intervine stresul unei sarcini in cazul in care nu si-o doreste la momentul respectiv.

Cory_g a fost la medic si este multumita: "Salut fetele....si eu am avut intarzieri de cate 4 luni la menstruatie, sfatul meu ar fi sa mergeti la un endocrinolog. Eu in urma consultatiei la endocrimolog am inteles ca sufar de Sindrom de ovare polichistice.Am primit tratament cu Metformin si Duphaston pentru o luna si deocamdata nu am mai avut intarzieri. Pentru Deni...eu zic ca ar trebui sa mergi la un medic , chiar daca acum poate nu te deranjeaza atat de mult faptul ca nu ai menstruatie in timp poate vei dorii sa faci copii si atunci vei avea probleme."

Healthy0505 a urmat un tratament, insa a luat o doza prea mare: "Mi s-a intamplat si mie. Doctorul mi-a prescris 10 pastile de dufaston, insa tampita de farmacista mi-a dat 20! Am luat 10 plus vreo 4-5 (by mistake).
La cateva zile mi-a venit menstra. de fapt, hemoragie.
Alte pastile, fiole, vitamine etc. pt oprirea acesteia cunoasteti?"

Citește și:

Va asteptam pe Forumul Healthy sa discutam mai multe despre acest subiect.

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.