Setari Cookie-uri

Probleme care pot sa apara in timpul administrarii anticonceptionalelor

Metodele contraceptive hormonale sunt alese de cele mai multe femei, insa, ca orice pastila, pilulele contraceptive pot prezenta si efecte adverse.

Ricscul de tromboza – fumatul si anticonceptionalele

inel contraceptiv Riscul de tromboflebita este foarte mare la fumatoare, dar creste si la femeile trecute de 35 de ani. Daca fumezi si totusi ai decis sa iei anticonceptionale, atunci ar trebui sa consulti neaparat medicul ci nu sa urmezi sfatul vecinei sau prietenei, fiindca pentru tine sunt potrivite doar anticonceptionalele care contin numai progesteron, fara estrogeni. Intreaba medicul si afla mai multe despre acest aspect.

Anticonceptionalele si cresterea in greutate

Anticonceptionalele nu duc la o crestere in greutate propriu-zisa, adica prin cresterea tesutului gras, ci pur si simplu, in primele luni de la administrare, pana cand organismul tau se obisnuieste cu noul... stil de viata sa-i zicem, anticonceptionalele iti cresc retentia de apa. Astfel greutatea ta poate sa oscileze cu cateva kilograme doar pentru ca tu retii apa. In acest sens este indicat sa ai un regim de hrana mai sanatos, cu multe fructe si legume si sa eviti grasimile sau condimentarea excesiva a mancarurilor. Iti recomandam sa eviti prepreparatele sau fast-food-urile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.