Setari Cookie-uri

Alo, vreau sa traiesc o dragoste fara griji!

Pentru prima oara in Romania, femeile pot apela o linie telefonica gratuita pentru informatii privind contraceptia si sanatatea vietii sexuale

Pentru prima oara in Romania, femeile pot apela o linie telefonica gratuita pentru informatii privind contraceptia si sanatatea vietii sexuale.

“Buna ziua! Am avut un contact sexual neprotejat. Nu vreau sa raman insarcinata. Va rog, ajutati-ma !” Nu intra in panica! De acum poti obtine raspuns la aceasta intrebare si la multe altele care te framanta, apeland linia telefonica gratuita si confidentiala 0800 150 150, de luni pana vineri, intre orele 10 : 00 - 18: 00. “Dragoste fara griji” dispune acum de un helpline gratuit, valabil in intreaga tara, la capatul caruia medici specialisti de planificare familiala iti dau solutii la problemele tale legate de contraceptie si viata sexuala.

“Ce metoda contraceptiva ofera eficienta 100%? Cum trebuie sa ma protejez daca am trecut recent prin experienta unei intreruperi de sarcina? Ingrasa pilulele orale? Pot ramane insarcinata daca fac sex in timpul menstruatiei? Contraceptia de urgenta poate fi folosita ca o metoda contraceptiva curenta?” Si intrebarile tale nu se opresc aici. Pentru a te bucura de o dragoste cu adevarat fara griji, tu, ca orice alta femeie din Romania, ai dreptul sa detii, in permanenta, informatiile cele mai corecte legate de sexualitate, contraceptie si sarcina. De aceea, am creat o linie telefonica gratuita de informare, la capatul careia vei gasi asistenta de specialitate.

“Linii telefonice similare exista in alte tari europene si functioneaza de zeci de ani. Pentru prima oara in Romania, poti suna la helpline-ul nostru, pentru a verifica daca ceea ce stii TU in materie de contraceptie si educatie sexuala sunt informatii corecte si complete”, a declarat Borbala Koo, Director Executiv Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala.

0 800 150 150 este numarul de telefon la care femeile din Romania si partenerii lor pot afla de acum incolo raspunsuri asistate la intrebarile legate de contracepia modern i sntatea vieii lor sexuale precum si adresele unor clinici sau cabinete de planificare familiala si ginecologie din intreaga tara.

Linia telefonica 0 800 150 150 este o linie telefonica de informare, la nivel national. Serviciul este gratuit, in retelele de telefonie fixa si mobila si va fi disponibil de luni pana vineri, in intervalul orar 10: 00 - 18: 00. Linia telefonica “Dragoste fara griji” este confidentiala. Poti lasa teama sau rusinea deoparte: medicii de planificare familiala care iti vor raspunde la apeluri sunt pregatiti sa respecte dreptul tau la intimitatea consultatiei “telefonice”. Vei gasi la capatul liniei nu numai medici de planificare familila, ci persoane dispuse sa te asculte si sa iti ofere solutii care sa te ajute sa depasesti impasurile din viata de cuplu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.