Setari Cookie-uri

Alo, vreau sa traiesc o dragoste fara griji!

Pentru prima oara in Romania, femeile pot apela o linie telefonica gratuita pentru informatii privind contraceptia si sanatatea vietii sexuale

“Ganditi-va ce inseamna pentru o femeie sa stie ca la capatul celalalt al firului poate gasi un specialist de incredere, care ii poate raspunde la intrebarile care o nelinistesc: ce fac daca am avut un contact sexual neprotejat? Ce metoda contraceptiva mi se potriveste cel mai bine? Ce trebuie sa stiu inainte de a-mi incepe viata sexuala? Accesul la informatii corecte privind metodele contraceptive, modul corect de utilizare, igiena si contraceptia post-avort, este un drept fundamental al femeii din Romania, nu un lux inaccesibil sau un subiect tabu despre care sa evite sa vorbeasca din teama sau din rusine.” spune Borbala Koo, Director Executiv Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala.

Medicii nostri de planificare familiala au abilitatea de a te ajuta sa iti intelegi nevoile tale, sunt dispusi sa te ajute, stiu sa te respecte, sunt impartiali si, mai mult, sunt, prin natura meseriei lor, nemoralizatori. Nu ai de ce sa iti faci griji! Nimeni nu te va condamna pentru ceea ce crezi/faci/simti: poti fi sigura ca in urma oricarui apel pe care il vei face GRATUIT la 0800 150 150 vei obtine informatii obiective si corecte pentru TINE si sanatatea vietii tale sexuale.

Linia telefonica 0800 150 150 este lansata in cadrul campaniei “Dragoste fr griji”, o campanie de educatie sexuala initiata de organizaia non-guvernamental Societatea de Educaie Contraceptiv i Sexual (SECS) ca urmare a unor studii reprezentative ce au demonstrat in randul femeilor din Romania, nevoia i lipsa de informaie legat de contracepia modern i sntatea reproducerii, in general.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.