Setari Cookie-uri

De ce sa folosim un gel special pentru igiena intima?

Am invatat de-a lungul timpului ca fiecare particica a corpului are nevoie de atentie deosebita pentru a ne bucura de o anumita armonie si a ne simti bine "in pielea" noastra. Femei fiind, ne-am obisnuit sa ne ingrijim parul, tenul, pielea, musculatura, dar cele mai multe dintre noi ignoram cu bun stiinta sau nu acordam suficienta atentie celor mai delicate si intime parti ale corpului, de a caror ingrijire nu ne putem ocupa decat noi insene.

Am invat de-a lungul timpului c fiecare prticic a corpului are nevoie de atenie deosebit pentru a ne bucura de o anumit armonie i a ne simi bine „in pielea” noastr. Femei fiind, ne-am obinuit s ne ingrijim prul, tenul, pielea, musculatura, dar cele mai multe dintre noi ignorm cu bun tiin sau nu acordm suficient atenie celor mai delicate i intime pri ale corpului, de a cror ingrijire nu ne putem ocupa decat noi insene.

De cele mai multe ori atunci cand vine vorba de prile intime ne gandim c este suficient s respectm regulile generale de igien prin baie sau du i folosim pentru zonele delicate aceleai produse destinate intregului corp. Pentru c igiena intim nu este unul dintre subiectele de discuie pe care s le abordm foarte uor, puine dintre noi tiu c putem folosi produse de ingrijire speciale pentru zonele intime, cu aciune bland, care nu agreseaz prile atat de delicate ale corpului nostru.

Emulsiile pentru igiena intima au fost special create tocmai pentru ingrijirea acelor zone intime ale corpului, pentru a proteja pH-ul acestora. Emulsia este un produs delicat, destinat exclusiv ingrijirii intime, care conine acid lactic, o substan care se regsete in mod firesc i natural in vagin. Acidul lactic menine la un nivel constant pH-ul acid al zonei vaginale astfel incat acesta s acioneze asemenea unui scut protector impotriva inflamaiilor. Uneori ins, aceast aciditate natural scade, ceea ce duce la numeroase neplceri in zona intim.

Dac nu vrem ca acest lucru s se intample soluia ideala este s folosim un produs special care conine acid lactic, meninand pH-ul acid al zonei vaginale i echilibrul florei vaginale i susinand astfel mecanismele naturale de aprare ale organismului.

Emulsia pentru igiena intima este ajutorul ideal pentru protecia intim zilnic, intrucat previne apariia i proliferarea bacteriilor responsabile de producerea iritaiilor, inflamaiilor i infeciilor, oferind un confort optim, o protecie delicat impotriva acestor factori, fr a agresa mucoasa.

Utilizand emulsia pentru igiena zonelor intime in locul produselor obinuite vom putea observa diferena: eliminarea oricrei senzaii de disconfort i a mirosurilor neplcute, pentru a ne bucura de o zi fr griji de dimineaa pan seara. In plus, vom putea pstra acea senzaie plcut de curenie i prospeime.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.