Setari Cookie-uri

De ce sa folosim un gel special pentru igiena intima?

Am invatat de-a lungul timpului ca fiecare particica a corpului are nevoie de atentie deosebita pentru a ne bucura de o anumita armonie si a ne simti bine "in pielea" noastra. Femei fiind, ne-am obisnuit sa ne ingrijim parul, tenul, pielea, musculatura, dar cele mai multe dintre noi ignoram cu bun stiinta sau nu acordam suficienta atentie celor mai delicate si intime parti ale corpului, de a caror ingrijire nu ne putem ocupa decat noi insene.

Va recomandam Lactacyd Femina fiindca are o consistena cremoas, aspectul perlat, parfumul delicat i formula fr spun, fiind produsul ideal pentru igiena noastr intim. In plus, emulsia este hipoalergenic, tonificand zona vaginal i are un efect de improsptare ce se menine pe durata intregii zile. Folosindu-l zilnic ne vom bucura de o senzaie de confort i libertate care ne va ajuta s devenim mult mai increztoare.

Poate fi folosit in toate etapele vieii noastre, de la adolescen, maturitate i pan la varsta a treia. De asemenea, emulsia este recomandat in timpul ciclului menstrual, in timpul perioadei de sarcin i dup natere. Folosirea sa este recomandat i dup activiti sportive intense sau saun, dar i dup contact sexual.

Lactacyd Femina este disponibil in farmacii i in marile magazine (hypermarketuri-supermarket-uri). i s nu uitm c trebui s consultm un medic ginecolog in toate situaiile in care senzaia de disconfort vaginal, mancrimile sau iritaiile persist.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.