Setari Cookie-uri

Cum imi aleg metoda contraceptiva?

Obiectivul contraceptiei este acela de a preveni aparitia unei sarcini. Unele metode, precum pilula contraceptiva sau steriletul, sunt eficiente 100% in mod ideal. Alte metode sunt mai putin eficiente.

Riscurile legate de sanatate: Acestea trebuie luate in considerare cu ajutorul medicului ginecolog pentru ca numai el are pregatirea profesionala de a decide in ce masura o metoda contraceptiva ti se potriveste sau nu, sau prezinta riscuri pentru tine si corpul tau in mod particular...

Partenerul tau: Este cooperant? Este dispus sa raspunda nevoilor tale? Iti este dedicat? Relatia de cuplu este o relatie in doi, esti tu si partenerul tau. De aceea, ce metoda contraceptiva alegi pana la urma este o decizie care va priveste pe amandoi si care trebuie luata impreuna.

Control: Mergi la control ginecologic cel putin o data pe an, si chiar mai des sau mai devreme, daca presimti ca se intampla ceva rau.

Sa luam masuri: Capacitatea ta de a avea copii depinde de cat de bine si de mult ai grija de tine, chiar in acest moment, cand citesti aceste randuri. Trebuie sa ai grija si sa acorzi atentie aparatului tau reproducator. Intre varsta de 19 si 25 de ani, esti in varful anilor tai fertili, esti pe culmile fertilitatiii tale si ti se poate intampla sa ai activitate sexuala in mod regulat. Aceste doua lucruri pot duce la multe rezultate: unul din ele e, in mod firesc, aparitia sarcinii.

Sursa: www.dragostefaragriji.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.