Setari Cookie-uri

Noutati in contraceptia de urgenta

Vineri, 22 februarie, la Teatrul National din Bucuresti s-a desfasurat simpozionul cu tema: Noutati in contraceptia de urgenta, organizat de compania Gedeon Richter Romnia. Evenimentul a reunit aproximativ 1000 de farmacisti si a avut ca moderator pe domnul Prof. Dr. Farmacist Dumitru Lupuleasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania. Dezbaterile au fost sustinute de doamna Dr. Borbala Koo, Director Executiv al Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala si domnul Dr. Vlad Gheorghita, medic primar obstetrica-ginecologie i formator n sanatatea reproducerii.

Acest program vine în continuarea campaniilor desfãºurate de Gedeon Richter de-a lungul anilor, pentru educarea ºi informarea populaþiei asupra metodelor contraceptive în general ºi a contraceptivelor orale în particular.

La ora actualã compania ocupã primul loc în topul vânzãrilor de contraceptive din România. Anual 54% dintre românce apeleazã la unul dintre contraceptivele orale Gedeon Richter: Novynette, Karissa, Desorelle, Rigevidon, Tri-Regol etc. De asemenea, Gedeon Richter este producãtorul singurelor contraceptive de urgenþã de pe piaþa româneascã Postinor ºi Escapelle.

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.