Setari Cookie-uri

Sexul la menstruatie - pro si contra (Forumul Healthy)

Parca atunci cand este interzis iti doresti mai mult! In fiecare luna femeia ar trebui sa se abtina de la contactele menstruale datorita sangerarilor menstruale? Parerile sunt impartite. De fapt, in ceea ce priveste sexul la menstruatie exista beneficii, dar si riscuri.

darksukkubus69 face des sex la menstruatie: "Eu nu am observat nimic, nu mi s-a intamplat nimic si am facut-o de multe ori in timpul menstruatiei! Depinde si de organism probabil."

Michelle a incercat: " Am facut-o o singura data. Ma asteptam sa ma doara, sa existe disconfort, insa nu a fost asa, chiar a fost foarte placut, si coincidenta sau nu menstruatia din acea luna a fost mai scurta cu o zi in conditiile in care de regula tine 3 zile.... deci o zi inseamna o treime :) In ceea ce priveste igiena cred ca este o problema la care oricum trebuie sa fim atente mereu."

credendovides face sex in timpul menstruatiei de mult timp, fara a avea efecte negative, din contra: " Atat timp cat sunt activa sexual, nu ezit sa fac sex in timpul menstruatiei.
Riscurile infectiei? Intotdeauna exista daca nu se respecta igiena.
Dar, pentru mine cel putin, e perioada in care imi PLACE CEL MAI MULT.
E adevarat ca sunt o fericita, ca nu am un ciclu abundent, dar nu se poate compara cu nicio alta perioada.
E drept ca uneori e dificil pana treci de retinerea partenerului, dar asta se doboara repede. Majoritatea barbatilor sunt incitati de asa ceva.

Citește și:

Deci fetelor, nu numai ca nu se intampla nimic grav ( bineinteles respectati igiena ), dar e MINUNAT!
De ce m-as lipsi de o placere doar din cauza unor idei preconcepute?"

Va asteptam pe Formul Healthy sa aflam mai multe despre acest aspect.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.