Setari Cookie-uri

(P) Baia bebelusului: o experienta speciala, cu fiecare ocazie!

Momentul zilei dedicat baii este prilejul ideal pentru a crea o legatura speciala intre tine si bebelusul tau.

Pasii necesari in timpul baii
baia bebelusului

Aseaza-l pe micut cu grija in apa si nu uita sa ii sustii in permanenta capul si spatele. Incepe prin a-i spala pielea din jurul ochilor si a gurii fara sapun, folosind doar un burete foarte moale si apa. Pentru a evita uscarea pielii, NIVEA Baby iti recomanda sa torni in cadita doua-trei capacele de spuma - crema de baie Soft Bath. Cu formula testata clinic, imbogatita cu extract de musetel si minerale naturale, crema curata cu blandete, sporind capacitatea de protectie proprie pielii bebelusului. Combinatia speciala de agenti de hidratare actioneaza eficient impotriva deshidratarii, chiar si in cazul spalarilor frecvente, iar formula fara sapun, alcool sau coloranti, cu un pH apropiat de cel al pielii, curata eficient si delicat, pielea ramanand moale, catifelata si placuta la atingere.


Daca preferi o solutie delicata de curatare ce respecta atat echilibrul fragil al scalpului, cat si nevoia de hidratare a pielii, cu ajutorul unui produs 2 in 1, foloseste samponul-spuma de baie NIVEA Baby Gentle. Formula sa testata dermatologic, cu extract de musetel si minerale naturale, curata delicat, fara a irita pielea si ochii. De asemenea, combinatia de ingrediente naturale actioneaza eficient impotriva deshidratarii, sporind capacitatea de protectie proprie a pielii. Parul ramane fin si stralucitor, iar pielea isi pastreaza pentru un timp indelungat senzatia placuta de catifelare.

Citește și:

baia bebelusului Ca alternativa pentru o curatare delicata a corpului celui mic, NIVEA Baby iti ofera sapunul crema cu extract de masline si galbenele NIVEA Baby Tenderly Caring, cu o formul a fara conservanti sau coloranti, ce impiedica uscarea pielii, lasand-o supla si fina.

Pentru curatarea delicata a parului si a pielii sensibile a capului bebelusului, poti alege, de asemenea, samponul NIVEA Baby Silky Shine, cu ingrediente naturale precum proteinele de matase si vitamina B3, ce confera stralucire si lasa parul fin si matasos.


La sfarsitul baitei, foloseste un burete moale cu ajutorul caruia sa il clatesti pe micut si ridica-l cu grija din cadita. Urmeaza cativa pasi simpli pentru desavarsirea rutinei de ingrijire si rasfat delicat al bebelusului tau.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.