Setari Cookie-uri

(P) Baia bebelusului: o experienta speciala, cu fiecare ocazie!

Momentul zilei dedicat baii este prilejul ideal pentru a crea o legatura speciala intre tine si bebelusul tau.

Ingrijirea dupa baie

baia bebelusului Inveleste bebelusul intr-un prosop moale, uscat si caldut si tamponeaza usor, fara a freca pielea. Pentru extra-ingrijire, este recomandat sa folosesti un ulei de masaj sau o crema hidratanta pentru bebelusi, cand pielea este inca usor umeda. Masajul bland cu ajutorul cremei hidratante este calea ideala de incheia acest moment special de atentie dedicata bebelusului tau. Astfel vei ajuta la stimularea digestiei, a circulatiei sangelui si a sistemului imunitar, iar micutul va fi pregatit pentru un somn profund si linistit.

NIVEA Baby iti recomanda crema delicata hidratanta Smoothy Cream pentru uz zilnic ce hidrateaza intens, lasand pielea moale si supla. Formula cu extract natural de galbenele protejeaza pielea bebelusului timp de 24 h printr-o actiune continua de hidratare si intarire a barierei naturale de protectie a pielii. Ideala pentru fata si corp, crema contine ingrediente compatibile la nivelul pielii, fara alcool sau coloranti. Formula neuleioasa se absoarbe usor, lasand pielea uscata si catifelata.

Citește și:

Toate produsele din gama NIVEA Baby au la baza ingrediente speciale, testate si aprobate clinic, dermatologic si oftalmologic pentru a evita iritatiile si alergiile.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.