Setari Cookie-uri

Andreea Raducan: Am incercat de fiecare data sa fac lucruri care sa ma reprezinte

Minte sanatoasa in corp sanatos? Va suna cat de cat cunoscut? Da, este chiar expresia care ne-a incununat tineretile si mai toate inceputurile timide de pe bancile scolii. Nu neg, mare dreptate ascund aceste cateva cuvinte si e trist uneori ca descoperim cu o usoara intarziere intelepciunea trucata in ele. Ce inseama sanatatea? Cat conteaza sportul? Rabdare! Andreea Raducan ne va oferi lamuririle necesare cu siguranta.

Streching, dieta, odihna

Cum se mentine acum Andreea dupa renuntarea la sportul de performanta? “Miscare in are liber, stretching, o dieta ordonata, dar si odihna sunt doar cateva din lucrurile bune de care ma folosesc si astazi pentru o viata frumoasa.” Si probabil tot la capitolul “mentinere in forma” intra si activitatile de pe agenda zilnica: birou, intalniri, interviuri, evenimente, master, intalniri cu prietenii.

Urmarile sportului de performanta

Ca orice alt tip de efort si gimnastica artistica de performanta atrage cu sine sacrificiile de rigoare. In acest caz, vorbim despre lucruri precum faptul ca nu prea se intalnesc in acest domeniu sportive inalte si asta din cauza efortului si a nenumaratelor aterizari care impiedica dezvoltarea in mod normal sau despre existenta unor posibile accidente. Toate acestea devin insa simple detalii in ochii Andreei de acum. “Tot ce am facut, am facut cu drag, si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am muncit in zadar.”

Un articol de Irina Chelarescu

Sursa:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.