Setari Cookie-uri

Prietena cu fostul?

Relatia s-a sfarsit, amandoi v-ati facut bagajele si ati impartit lucrurile dragi pe care le-ati cumparat cand erati impreuna. Acest mic scenariu se poate sfarsi cu intrebarea " Putem ramane prieteni?".

Daca inca te mai atrage, sau daca il vrei in continuare, este bines a-ti asculti glasul inimii. De cele mai multe ori nu te inseala! Daca el te va refuza, inseamna ca problema iti apartine si ca trebuie sa-ti revizuiesti intregul comportament fata de el. Ar fi bines a te imprietenesti cu tine insati, sa te accepti mai mult sis a ai incredere in tine. O astfel de femeie nu poate fi niciodata refuzata de un barbat, in special de fostul ei iubit. Nu uita ca increderea in sine infrumuseteaza orice femeie!

O alta situatie dificila este sa o cunosti pe actuala iubita a fostului tau iubit. In special daca tu esti tot singura. Ai grija! Poarta-te cu tact si nu te lasa cuprinsa de gelozie. In aceasta situatie te-ai putea comporta prosteste si ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta. Cel mai bine este sa amani orice discutie pe aceasta tema cu el sis a te concentrezi pe unele aspecte ale vietii tale pe care le-ai neglijat in ultima vreme. Acorda-ti timp sa te rasfeti, asa cum nu ai mai facut-o de mult timp, pentru ca erai prea concentrate pe problemele fostului tau iubit.

Chiar daca in relatia voastra au existat multe probleme, ai facut tot posibilul sa ramaneti in termini buni, si acest lucru doar de dragul copiilor. Si in acest caz trebuie sa apelezi la tact. Le poti explica copiilor tai ca si adultii gresesc, ca nimeni nu este perfect si trebuie sa fii convinsa ca te vor intelege mai devreme sau mai tarziu. Ai putea constata ca propriii tai copii pot sa-ti dea cele mai bune sfaturi referitoare la modul cum sa-ti continui viata. Ar trebui sa inveti sa-I asculti cu atentie si vei vedea ca pot fi niste prieteni de nadejde.


Un articol de Maria Lecu

Sursa: Psiholife.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.