Setari Cookie-uri

Cum sa ai glezne si gambe seducatoare

Unele dintre cele mai admirate parti ale corpului unei femei sunt picioarele. Pentru ca vorbim de aspectul acestora, nu este importanta doar “grosimea” lor, in sensul ca silueta nu este suficienta pentru a avea picioare frumoase, ci si forma acestora care, de cele mai multe ori, este data de contururile create de grupele musculare (exceptiile constau in deformarile sau anomaliile de schelet, cand picioarele pot fi strambe).

Dupa 7 antrenamente de acest gen puteti incepe exercitiile cu greutati. Veti face aceste ridicari pe varfuri tinand in maini gantere cu greutati de peste 3 kg.

3. Exercitii pentru partea anterioara a gambelor

Pentru partea anterioara a gambelor exercitiile sunt mai dificile si veti avea nevoie de greutati sau de saculeti circulari cu nisip. Calcaiul se pune pe un suport mai inalt (chiar si toc) si pe varf se pune fie gantera (recomandat de 5 kg minim) fie un saculet de nisip. Se fac ridicari repetate, cate 50 pentru fiecare picior in doua serii.

4. Exercitii pentru partea laterala a gambei

Aceste exercitii sunt de fapt un mod controlat de a pasi. Pentru inceput se recomanda mersul, iar dupa al treilea antrenament se recomanda alergarea. Ce este special in modul de a pasi? Veti pasi cu piciorul al carui varf este orientat la 45 de grade spre dreapta daca este picior drept sau spre stanga daca este picior stang. Cand veti impinge alternativ in picioare pentru a putea merge, impingerea se va face pa partea interioara a varfului, mai exact pe pernita degetului mare. Se recomanda ca aceste exercitii sa fie facute in antrenamente separate de cele de mai sus, fiind mai obositoare si va pot ingreuna mersul mai ales daca veti face febra musculara si pe grupele musculare antrenate mai sus. Dupa al treilea antrenament se recomanda sa alergati impingand in acest mod in picior, chiar daca veti alege si alergarea pe loc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.