Setari Cookie-uri

Aerobic fara dieta, se poate slabi astfel? - LEM

In general medicii nutritionisti au ajuns la concluzia ca dieta este cea care in prima faza ajuta la eliminarea surplusului de kilograme, insa organismul se adapteaza si surplusul poate fi pus la loc in lipsa sportului. Mai pe scurt, dieta ajuta la scaderea in greutate, iar sportul are rol in principal de mentinere in prima faza.

Alexandra Tib considera aca este important momentul rezultatelor: "Eu cred ca de pe urma aerobicului se poate obtine intr-o faza initiala modelarea corpului, dar o slabire accentuata e mai dificil de obtinut doar asa in scurt timp. Si asta pentru ca tinand cont de efortul pe care tu il sustii, corpul tau are nevoi energetice mai mari si vei fi tentata la un moment dat chiar sa mananci un pic mai mult decat mancai anterior, insa cred ca pe termen lung, putem chiar si sa slabim pentru ca efortul fizic ne readuce organismul"

O alta cititoare considera ca dieta este foarte importanta: "sa faci aerobic si sa nu ti cont de dieta - nu vad nici un rezultat. In ceea ce priveste sanatatea corpului cred ca, conteaza mai mult dieta decat aerobicul... In concluzie si atunci cand doresti sa slabesti printr o dieta sanatoasa si un program riguros al meselor ,adica masa de dimineata ceea mai consistenta ,masa de la pranz una medie iar cea de seara una chiar foarte usoara , rezultatele le vei simtii si daca aceasta o combini cu aerobic ai rezultate fantastice."

Citește și:

Voi ce parare aveti, este eficient aerobicul fara dieta sau si hrana sanatoasa reprezinta o veriga foarte importanta a sanatatii pe care nu ar trebui s-o neglijam? Va asteptam sa ne impartasiti parerile voastre mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Formulul Healthy.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.