Setari Cookie-uri

Gimnastica faciala - ten tanar fara riduri

Gimnastica faciala reprezinta o modalitate ideala pentru mentinerea tineretii, elasticitatii pielii, prentru prevenirea si estomparea ridurilor. Exercitiile faciale au rolul de a imbunatati circulatie pielii tenului, de a intineri trasaturile fetei prin tonifierea muschilor faciali. Aceste exercitii trebuie efectuate zilnic de aproximativ 10 ori fiecare in doua-trei reprize. Rezultatele vor fi vizibile dupa cateva luni (este posibil ca voi sa sesizati mai greu rezultatele avand in vedere faptul ca va priviti zilnic in oglinda si astfel va obisnuiti repede cu schimbarile, insa persoanele care va vad rar pot confirma aceste schimbari). Este important ca aceste exercitii sa le efectuati in oglinda (observati mai bine corectitudinea efectuarii lor si totodata veti avea rabdare sa le terminati, oginda reprzentand un factor stimulator) si ca in timpul practicarii lor sa fiti asezati pe un scaun astfel incat sa fiti foarte relaxati.

Gimnastica faciala reprezinta o modalitate ideala pentru mentinerea tineretii, elasticitatii pielii, prentru prevenirea si estomparea ridurilor. Exercitiile faciale au rolul de a imbunatati circulatia pielii tenului, de a intineri trasaturile fetei prin tonifierea muschilor faciali. Aceste exercitii trebuie efectuate zilnic de aproximativ 10 ori fiecare in doua-trei reprize. Rezultatele vor fi vizibile dupa cateva luni (este posibil ca voi sa sesizati mai greu rezultatele avand in vedere faptul ca va priviti zilnic in oglinda si astfel va obisnuiti repede cu schimbarile, insa persoanele care va vad rar pot confirma aceste schimbari). Este important ca aceste exercitii sa le efectuati in oglinda (observati mai bine corectitudinea efectuarii lor si totodata veti avea rabdare sa le terminati, oginda reprzentand un factor stimulator) si ca in timpul practicarii lor sa fiti asezati pe un scaun astfel incat sa fiti foarte relaxati.

Citește și:

Exercitii pentru estomparea ridurilor de pe frunte

Ridicati sprancenele, apoi coboratile brusc. In felul acesta veti tonifia muschii fruntii ce vor tracta pielea si reduce ridurile. Faceti acest exercitiu de 10 ori.

Apoi puneti patru degete de la o mana de-a lungul liniei dintre frunte si par. Impingeti in sus pe plafonul osos pielea fruntii, astfel incat sa se ridice inclusiv cu sprancene (nu veti ridica intentionat sprancenele). Nu fortati si realizati exercitiul de 10 ori, cu rabdare. Acest exercitiu este util pentru recapatarea elasticitatii si tonusului pielii fruntii.

Puneti degetul mare intre sprancene si presionati puternic pana numarati la 30 fara sa plisati pielea. Apoi luati degetul si relaxati pana numarati din nou pana la 30. Repetati exercitiul de 5 ori.

Exercitii pentru marirea si conturarea buzelor

Buzele sunt sustinute muscular, astfel ca tonifierea musculaturii de la acest nivel va avea efecte vizibile in ceea ce priveste conturarea lor. Acestea se ingroasa usor si devin mult mai senzuale. Exercitiul este simplu: spuneti tare O (tuguind cat mai mult buzele) si E (tragand cat mai mult de colturile gurii in lateral). Totodata acest exercitiu ajuta la estomparea ridurilor din santul nazo-labial (cele care merg pe langa colturile gurii de la nas spre barbie avand traseu oblic).

Citește și:

Exercitii pentru conturarea pometilor si supletea obrajilor

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.