Setari Cookie-uri

Fitness pentru silueta de vara

Vara este anotimpul perfect pentru a-ti expune frumusetea si feminitatea in rochite vaporoase si tinute cat mai lejere si, de ce nu, sexy. Tocmai din aceste motive in anotimpul calduros se acorda o asa mare importanta siluetei.

Exercitiul 2: acesta este pentru tonifierea spatelui si a funduletului. Pe aceeasi minge va asezati cu bazinul cu spatele in sus astfel incat sa lasati trunchiul liber. Pozitionati mainile similar exercitiului 1. Din pozitia orizontala veti face ridicari cat de sus puteti, insa tot pe parcursul a 10 secunde (sau cat numarati lent pana la 10). Coborarile le veti face similar si exercitiul se va repeta de 10 ori. Daca nu aveti minge puteti incerca pe podea, dar cu picioarele intinse pentru abdomene, singurul inconvenient fiind acela ca veti avea nevoie de o persoana care sa va ajute sprijiindu-va picioarele.

Exercitii pentru brate si sani

Cu o greutate mica in maini (o gantera de 1-2kg) efectuati exercitii de rotire a bratelor inainte si inapoi, intai cu cate un brat (20 de rotiri lente) apoi cu ambele (tot 20 de rotiri lente). Apoi duceti mainile pe langa corp si ridicati-le usor ca si cand ati vrea sa formati o cruce din maini si restul corpului. Ridicati usor pana numarati la 5 si coborarea efectuandu-se in aceeasi maniera.

Citește și:

Exercitii pentru picioare

Cu picioarele departate la o distanta de aproximativ 2-3 ori mai mare decat cea a umerilor faceti coborari pana jos pe un picior care evident de indoaie la coborare, intinzandu-l pe celalalt. Apoi ridicati trunchiul (fara a misca pozitia pe podea a picioarelor) si coborati apoi pe celalalt picior. Coborarile si ridicarile le faceti cat ati numara pana la 3. Cand ati facut ridicarea de pe un picior si ati ajuns cu trunchiul la jumatatea distantei dintre picioare, cand ambele picioare sunt intinse, ridicati pe varfuri. Apoi faceti coborarea pe celalalt picior si tot asa pret de 20 de repetari. Pentru echilibru recomandat este sa tineti bratele intinse in fata, insa daca la inceput nu puteti, pana va obisnuiti puteti duce fiecare mana pe coapsa.

Mult spor si rezultate vizibile!

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.