Setari Cookie-uri

Aerobicul, mai bun decat dieta?

Mentinerea siluetei sau eliminarea surplusului de kilograme necesita rabdare si vointa de fier. Sa urmezi un regim sanatos atunci cand ai fost obisnuit cu o alimentatie haotica si plina de toxine nu este usor, astfel ca unele persoane prefera sa apeleze la sport pentru mentinerea siluetei si eliminarea kilogramelor in plus peste greutatea ideala.

O alta cititoare considera ca rezultatele depind si de varsta: "Noi faceam aerobic la facultate fara nici o dieta. Nu era pentru slabit ci pentru odihna mintii, relaxare.
La anumite greutati si anumite varste aerobicul te mentine minunat!
Mai tarziu, .. he, he! Alta poveste! "

Alexandra tib considera ca rezultatele vizibile ale aerobicului sunt doar in prima faza: "Eu cred ca de pe urma aerobicului se poate obtine intr-o faza initiala modelarea corpului, dar o slabire accentuata e mai dificil de obtinut doar asa in scurt timp. Si asta pentru ca tinand cont de efortul pe care tu il sustii, corpul tau are nevoi energetice mai mari si vei fi tentata la un moment dat chiar sa mananci un pic mai mult decat mancai anterior, insa cred ca pe termen lung, putem chiar si sa slabim pentru ca efortul fizic ne readuce organismul la necesitatile standard si astfel vom fi tentate sa mancam mai putin dulce, si mai putin in general."

Citește și:

Asteptam si marturisirile voastre cu privire la rezultatele pe care le-ati obtinut in urma unui program aerobic pe care nu le puteti impartasi mai jos, in rubrica de comentarii, sau pe Forumul healthy.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.