Setari Cookie-uri

5 exercitii pentru redobandirea supletei taliei

Daca depozitele adipoase se reduc mai usor din alte zone ale corpului, cele din zona taliei sau colaceii cum ii numim in limbaj popular sunt printre ultimele depozite adipoase care se diminueaza in urma unei diete si a unui program sportiv. De aceea aceasta zona necesita exercitii speciale care sa accelereze eliminarea depozitelor adipoase locale.


4.
Va asezati in aceeasi pozitie de la exercitiul 3. Picioarele sunt apropiate. Le ridicati pe amandoua odata cat de sus puteti, mentineti o secunda, apoi le coborati aproape de podea, insa fara a o atinge. Faceti 20 de repetari in 3 serii.

5. Va intindeti pe burta, cu mainile pe langa corp si palmele indreptate spre podea pentru sprijin. Tineti picioarele apropiate cu varful intins. Ridicati picioarele de la sol cat de sus puteti, fara a ridica si trunchiul. Folositi palmele pentru sprijin.

Acest set de exercitii este recomandat sa il urmati o data la trei zile, nu conteaza perioada din zi pe care o rezervati exercitiilor. Este nevoie de acest interval de pauza pentru a oferi organismului timp pentru raspunsul muscular al grupelor de muschi lucrate.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.