Setari Cookie-uri

5 exercitii pentru brate frumoase

Frumusetea bratelor ocupa un rol important in imaginea noastra. Desi ocupand un loc discret in imaginea unei persoane atunci cand o privim, totusi supletea si liniile bratelor pot fi primul aspect ce denota feminitate sau masculinitate, delicatete sau ingrijire personala. Va recomandam 5 exercitii simple dar eficiente pentru frumusetea bratelor.

Aceste exercitii sunt foarte simplu de efectuat: in pozitie verticala cu picioarele usor departate luati ganterele in maini. Bratele le tineti pe langa corp si incercati sa ridicati ganterele (alternativ) la umeri fara a misca cotul de langa trunchi. Pentru femei se recomanda 20 astfel de exercitii.

5. Exercitii pentru antebrat si incheietura mainii
Aveti nevoie de un suport pe care sa va puteti aseza tot antebratul, lasand mana libera (palma): un scaun, o masa etc., recomandabil cu o pernuta sub antebrat pentru a nu va durea. Luati gantera in mana si incercati sa ridicati palma, lasan fix antebratul pe suport. Se fac 15-20 de ridicari. Ceea ce difera este modul in care pozitionati antebratul, astfel incat odata aveti palma in sus si alta data (la a doua serie de exercitii) aveti podul palmei in sus. Aceste exercitii tonifica antebratul si dau suplete incheieturii mainii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.