Setari Cookie-uri

5 exercitii pentru gimnastica intima

Gimnastica intima reprezinta un subiect rar abordat pe meleagurile noastre, insa aceasta este deosebit de utila barbatilor si femeilor atat in viata sexuala, cat si in mentinerea sanatatii organelor din cavitatea pelvina. Sanatatea organelor sexuale si placerea sexuala pot fi stimulate prin anumite exercitii de gimnastica intima.

Jocul cu mingea

Este bine sa va achizitionati o minge de fitness, sunt atat de multe exercitii la care o puteti folosi, ba chiar poate inlocui scaunul de la birou sau televizor, determinandu-va astfel sa va contractati muschii. Specialistii afirma ca inlocuirea scaunului cu mingea de fitness poate duce la arderea pana la 50 de calorii pe ora si imbunatateste postura, caci nu va mai puteti relaxa ca pe scaun. Sa revenim la exercitiile noastre. Va intindeti pe spate, cu bratele pe langa corp si relaxate, iar mingea de fitness o prindeti intre glezne. Ridicati apoi mingea de la sol si o miscati in toate directiile, haotic, cu viteza lenta, fara a indoi genunchii. Jucati-va astfel cu mingea timp de 3-5 minute.

Serpisorul

Va intindeti pe burta cu mainile deasupra capului, spre inainte, intinse, picioarele intinse si ele si lipide. Trageti apoi din genunchi de trunchi, astfel incat sa va flexati genunchii si sa ridicati bazinul (funduletul), dar fara a desprinde coatele de pe podea (ca si cum v-ati tara spre spate). Ridicarea se face lent. Reveniti in pozitia initiala si reluati exercitiul, insa aveti grija sa va mentineti coloana dreapta, sa nu va cocosati in timpul exercitiului. Faceti 10 astfel de ridicari.

Citește și:

Exercitiile de mai sus sunt foarte bune tonifiante ale musculaturii sexuale, dar totodata ard si caloriile. Se recomanda acest program de gimnastica intima care nu dureaza mai mult de jumatate de ora sa se efectueze la doua zile.

Vizionare placuta


Kudika
4 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.