Setari Cookie-uri

8 minute de exercitii care ard 500 de calorii

Perseverenta este cheia reusitei. Nu este obligatoriu sa acorzi foarte mult timp din zi pentru exercitiile fizice astfel incat sa iti mentii silueta dorita si sa te bucuri de o sanatate de fier. Pentru persoanele foarte ocupate care nu reusesc sa isi gaseasca timp pentru o plimbare de jumatate de ora prin parc ori pentru un program la sala de fitness propunem un program intens de exercitii care dureaza doar 8 minute. Important este ca acest program sa il integrati in rutina zilnica, sa il efectuati dimineata si ianite cu o ora de a-l incepe sa luati un mic dejun mediu, ci nu copios pentru a nu va ingreuna digestia.

“Crocodili”

Aceste exercitii au fost numite astfel datorita dificultatii lor, fiind mai grele pentru incepatori. Se incepe din picioare, urmeaza o saritura cu bratele in sus, apoi o coborare pana jos cu picoarele indoite si trecere in pozitie de flotari, apoi o flotare, din nou ridicare rapida cu saritura in care se ridica si bratele, coborare, flotare si tot asa pe un ritm rapid timp de un minut. Nu va opriti, chiar daca obositi, continuati exercitiul asa cum puteti, doar dureaza... un minut.

Barcuta

Va asezati in pozitie de flotari, indoiti coatele astfel incat sa aduceti pieptul la distanta de patru degete de sol, apoi va balansati corpul pe care il mentineti drept astfel incat sa formati un cerc. Faceti alternativ cateva cercuri in sesnul acelor de ceasornic, apoi invers, timp de un minut.

Intre exercitii nu se face pauza, ele se fac consecutiv timp de opt minute, fara oprire.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.