Setari Cookie-uri

Numar record de participanti la Fara Asfalt

Fara Asfalt, competitia de triatlon off‐road dedicata atat amatorilor, cat si sportivilor antrenati, a adunat un numar de 189 de participanti, dornici de miscare si distractie.

Comunicat de presa

Fara Asfalt, competitia de triatlon off‐road dedicata atat amatorilor, cat si sportivilor antrenati, a adunat un numar de 189 de participanti, dornici de miscare si distractie.

Desfasurare

triatlon Sambata la ora 9:00, in 2 Mai, s‐a dat startul primei competitii de triatlon off‐road la malul marii. Fara Asfalt a adunat impatimiti ai inotului, alergarii si mountain‐bike‐ului si i‐a provocat la un concurs antrenant si plin de surprize. Traseul spectaculos si probele variate au reusit sa atraga un numar de 250 de inscrisi, dintre care 189 nu s‐au speriat de vremea urata si au participat la concurs.

In cadrul turei individuale, concurentii, profesionisti si amatori, au trecut prin trei probe: inot in mare, alergare pe plaja si faleza, ciclism pe un traseu inedit. Pentru a arata ca se poate si fara o pregatire fizica de exceptie, Fara Asfalt a propus doua variante de tura individuala: scurta si lunga. Pentru stafeta, concurentii au format echipe, in care fiecare membru a dus la capat una sau doua probe din cadrul triatlonului.

Citește și:

Concurentii

Conceptul prietenos al competitiei a atras oameni de toate varstele: de la copii de 10 ani, pana la adulti de peste 45 de ani, cu totii s‐au bucurat de traseele spectaculoase si au dat ce aveau mai bun pentru a incheia traseul cu succes.

Cel mai mic dintre participanti are 10 ani si a intrat in competitie alaturi de fratele lui, la proba de stafeta. Cel mai tanar participant care s‐a aventurat in tura lunga are 12 ani – Alexandru Petre din Bucuresti, iar cel mai in varsta – Daniel Ionescu, de 49 de ani, din Campina. Medaliat la Olimpiada de la Atena, inotatorul Razvan Florea, a participat la proba stafeta, alaturi de alti doi sportivi – echipa TYR, castigand locul III si a continuat individual tura scurta, obtinand locul IV in clasamentul final al acestei probe. Andreea Puchiu, in varsta de 12 ani, a facut stafeta impreuna cu mama si tatal ei (“Family Team”) si a reusit sa termine proba de inot in timp record: 14 minute si 26 de secunde, al patrulea timp general pe distanta scurta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.