Setari Cookie-uri

Numar record de participanti la Fara Asfalt

Fara Asfalt, competitia de triatlon off‐road dedicata atat amatorilor, cat si sportivilor antrenati, a adunat un numar de 189 de participanti, dornici de miscare si distractie.

Castigatorii

Tura Lunga Individual

Cea mai solicitanta dintre categorii, tura lunga individuala, a fost castigata de Alexandru Diaconu, care a reusit sa parcurga cei 1,5 km inot, sa alerge 9 km si sa pedaleze 33 km mountain‐bike in doar 2 ore si 28 de minute. Acelasi traseu a fost parcurs in 3 ore si 28 de minute de Irina Constantinescu, prietena lui, care a fost castigatoarea la proba feminina. Pana la 22 de ani, Alex a participat la peste 60 de competitii de triatlon atat in Romania, cat si in afara tarii. Irina are 26 ani si, cand nu este la birou, se antreneaza cu Alex pentru a obtine rezultate si mai bune.

Tura Scurta Individual

Tura individuala scurta, constand in 750 metri inot, 6,5 km alergare, 33 km mountain‐bike a fost castigata de Silviu Manea din Zarnesti, care a dus la bun sfarsit cele trei probe in 2 ore si 20 de minute. Nici fetele nu s‐au lasat mai prejos si castigatoarea locului intai, Elena Olaru, a terminat cursa in 3 ore si 6 minute.

Citește și:

Stafeta

Proba de stafeta a fost castigata de echipa Nomad Adventure Team, formata din Alin Ionut Milian (inot), Victor Murineanu (alergare) si Daniel Sardan (mountain bike), care a terminat concursul in 1 ora si 55 de minute, la proba masculina. Cu fix o ora in plus a reusit sa termine si echipa castigatoare a fetelor, care au participat la proba de stafeta (1 x 750 m inot + 1 x 6,5 km alergare + 1 x 33 km mountain‐bike) ‐ 2 ore si 55 minute.

Planuri de viitor

Tudor Hristescu, unul dintre initiatorii proiectului Fara Asfalt a declarat cu aceasta ocazie: “Evenimentul a fost o mobilizare de forte extraordinara. In doar o luna jumate de la nasterea conceptului Fara Asfalt, a avut loc competitia propriu‐zisa. Alaturi de noi au fost 45 de voluntari care au facut posibila desfasurarea fara incidente a evenimentului. Incheiem cu bucurie prima editie Fara Asfalt, surprinsi in mod placut de numarul mare de inscrieri si de entuziasmul tuturor. Castigatori au fost cu totii, pentru ca au intrat in joc si au luptat pana la capat, ignorand oboseala sau dificultatile traseului si depasindu‐si limitele. Le multumim tuturor si ii asteptam anul viitor in numar si mai mare!”.

Citește și:

Dupa festivitatea de premiere, toti cei prezenti, participanti sau sustinatori, au sarbatorit victoria impreuna pe
aceeasi plaja pe care s‐a tinut si concursul.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.