Setari Cookie-uri

8 sporturi de vara care ard caloriile

Sporturile de vara pot fi foarte distractive, asadar te vor ajuta atat in privinta siluetei si a sanatatii fizice, cat si in tratarea efectelor stresului acumulat in timpul anului asupra psihicului. Poti alege sporturi in aer liber sau competitionale, in care interactionezi si socializezi cu alte persoane, iti poti face unele relatii si prietenii de durata si efectele asupra psihicului vor fi evidente, te vei simti mai bine, mai curoajoasa, cu o stima de sine mai mare.

Rolele

Chiar daca nu pentru toata lumea este la fel de usor sa invete sa mearga pe role, totusi oricine isi doreste ar reusi, prin exercitiu. Sunt foarte distractive si este atat de placut sa mergi pe ele incat multi aproape ca devin dependenti de aceste ghetute cu roti. Poti sa iti faci chiar un program in fiecare seara cu o jumatate de ora de plimbat pe role, acestea nu iti dezvolta doar echilibrul si iti tonifiaza musculatura piciarelor, ci si a fundului, bratelor, abdomenului si a coloanei vertebrale, pentru mersul pe role participand majoritatea grupelor de muschi din corp. Tocmai din aceste modive si arderile calorice sunt foarte mari. Iti poti face chiar un grup de prieteni cu care sa iesi la o plimbare... pe roti.

Plimbarile in parc

Daca sporturile nu reprezinta tocmai pasiunea ta principala, atunci alege sa te plimbi prin parc. Evita sa stai pe banca si mergi in continuu atata vreme cat te plimbi. Poti sa mai iei cateva prietene cu tine, vor fi bucuroase sa discute ca-ntre femei si totodata aceasta activitate este benefica pentru silueta lor.

slabire Sporturile pe plaja

De ce sa stai intinsa pe plaja ca sa te bronzezi cad te poti bonza jucandu-te? Nu ezita sa participi la jocurile care se organizeaza pe plaja, astfel vei interactiona cu cat mai mutte persoane, te vei bronza, iti vei dezvolta abilitatile motrice si totodata vei arde multe calorii, imbunatatind starea ta de sanatate. Nu uita ca din cand in cand sa mergi in mare sa te racorecti si sa folosesti crema de protectie solara.

Dans

Iti place sa iesi seara in oras? Atunci nu alege un local unde stai pe scaun si consumi caloriile unui suc ci mergi intr-un loc cu ring de dans. Danseaza si fa multa miscare, te vei simti foarte bine dupa si totodata vei fi bucuroasa sa iti dezvolti abilitatea de a dansa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.