Setari Cookie-uri

5 sporturi de toamna care iti modeleaza corpul

Toamna vine cu peisaje frumoase, dar si cu vreme capricioasa, astfel ca sporturile pe care le putem practica devin limitate de vremea de afara. Pentru ca sanatatea si silueta sunt importante si totodata sunt dependente de miscare, trebuie sa gasim activitati sportive si atunci cand timpul nu mai e la fel de bland cu noi.

O alta alternativa foarte distractiva este un abonament la aerobic. Acest tip de miscare imbina anumite exercitii de forta si mobilitate cu ritmul antrenant al muzicii, facand astfel miscarea mult mai distractiva.

sport Mersul rapid

Daca se intampla sa nu aveti suficient timp pentru a face zilnic miscare, atunci puteti alege mersul rapid si urcatul scarilor, chiar daca acestea nu sunt tocmai sporturi, reprezinta totusi un tip de miscare. Si ca regula generala, imaginati-va ca liftul nu s-a inventat, chiar daca aveti de urcat 10 etaje. De asemenea incercati ca ultima statie spre birou sa mergeti pe jos, iar daca va deplasati cu masina personala, parcati-o mai departe, cu atat mai bine va va obliga apoi sa va si intoarceti pe jos pana la locul unde ati parcat-o.

Dansul

O alternativa si mai frumoasa pentru a va modela corpul este dansul. De fapt, dansul modeleaza cel mai frumos, ati vazut dansatoarele sau balerinele ce corp prezinta? Baletul este mult prea mult, insa daca aveti posibilitatea incercati dansurile de societate, dansul sportiv si tango.





Sursa foto: www.sxc.hu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.