Setari Cookie-uri

Exercitii pentru ridicarea si marirea sanilor

Frumusetea sanilor este semn al feminitatii si itneretii, al prosperitatii, barbatii ghidandu-se involuntar, inconstient chiar dupa aceste aspecte.

- exercitii cu bratele: aici aveti nevoie de doua gantere mici de 2,5 -pana in 3,5 kg. Va asezati pe spate pe izopren (este important sa aveti un suport tare) sau pe o masa speciala de exercitii, iar mainile le deschideti lateral la nivelul umerilor ca si cum intregul vostru corp ar lua forma unei cruci. Apoi ridicati bratele fara sa indoiti coatele pana ajung deaupra strenului, apoi de coborati lent insa fara a atinge podeaua. Reluati ridicarea, faceti 10 ridicari in maniera descrisa. Aceste exercitii, ca si cele ce urmeaza, sunt recomandate a fi efectuate o data la doua-trei zile.

Exercitii pentru ridicarea sanilor

Aceste exercitii se fac tot cu cele doua gantere in felul urmator:

- stati in picioare cu ambele talpi departate cam cat este distanta dintre umeri.Luati ganterele in maini si ridicati-le la nivelul umerilor, tinand pumnii cat mai aproape de acestia. Ridicati spoi vertical bratele deasupra capului si reveniti. Faceti 20 astfel de ridicari.

- In pozitia de la exercitiul anterior veti utiliza ganterele pentru a face cercuri car mai ample cu bratele, pordind dinspre fata, trecand pe sus cu bratele, coborandu-le prin spate cat mai aproape de coloana (cat puteti), apoi reluati cercurile. Faceti 20 astfel de cercuri, lent, fara a va grabi sau a face pauze.

Exercitii de pozitie

Acestea va ajuta sa va mentineti coloana intr-o pozitie corecta, sa stati drepte, sa ridicati usor cutia toracica si sa impingeti umerii in fata.

Va asezati cu picioarele departate si genunchii usor flexati. Puneti mainile in solduri, umerii ii veti tine pe loc si veti impinge in fata doar bustul, ca si cum ati vrea sa impingeti in fata si sa ridicati apoi capatul inferior al sternului. Practic coloana se arcuieste maximal si astfel va veti recapata mobilitatea coloanei, va veti intari muschii spatelui si veti reusi, in timp, sa stati dreapa. Trageti de umeri in jos pe parcursul exercitiului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.