Setari Cookie-uri

5 exercitii pentru conturarea taliei

O talie frumoasa, bine conturata, poate pune in evidenta picioarele lungii, bustul delicat si funduletul sexy. Insa cu stilul de viata tot mai sedentar si munca la birou abdomenul isi pierde tonusul iar talia se lateste pe zi ce trece, in ciuda dietelor si putinelor calorii ingerate.

O talie frumoasa, bine conturata, poate pune in evidenta picioarele lungi, bustul delicat si funduletul sexy. Insa cu stilul de viata tot mai sedentar si munca la birou abdomenul isi pierde tonusul iar talia se lateste pe zi ce trece, in ciuda dietelor si putinelor calorii ingerate.

silueta talie In ziele noastre este nevoie sa ne gasim un timp pentru sport fiindca acesta isi face loc tot mai rar in activitatile noastre. Va propunem un program scurt de exercitii usoare pe care il puteti practica de cateva ori pe saptamana si ale carui rezultate apar destul de repede.

5 exercitii pentru conturarea taliei

Exercitii de incalzire


Va asezati cu picioarele departate si mainile pe bazin, privirea inainte. Va aplecat apoi in fata mentionand privirile inainte si coloana dreapta (nu va cocosati). Faceti doua aplecari in fata, apoi inca doua in spate, lasand capul pe spate cu gatul relaxat. Initial faceti lent aceste exercitii pentru a nu ameti.

Apoi va aplecati lateral, alternativ, cat de mult puteti, cu inclinarea capului pe partea respectiva. Faceti pentru fiecare parte douazeci de aplecari alternand fata-spate si lateral.

Exercitii pentru partea anterioara a abdomenului

Va asezati pe izopren sau pe o suprafata tare cu fata in sus, mainile indoite la ceafa, picioarele indoite cu genunchii si gleznele lipite. Va ridicati apoi trunchiul cat mai aproape de genuchi, apoi reveniti lent spre podea, dar fara a o atinge, apoi repetati ridicarile in modul explicat. Faceti 15-20 astfel de ridicari.

Exercitii pentru partea laterala a trunchiului

Mentineti pozitia de la exercitiul anterior. Insa de data aceasta veti face ridicarile in acelasi mod, cu singura diferenta ca trunchiul se va roti ca si cum ati dori sa atingeti cu cotul stang genunchiul drept si respectiv cu cotul drept genunchiul stang. Faceti tot 15-20 astfel de ridicari.

Exercitii de relaxare

Pentru a va mai relaxa muschii trunchiului va ridicati in picioare in pozitia de la exercitiile de incalzire explicata mai sus. Ati retinut exercitiile de incalzire? Acum acestea vor fi unite printr-o miscare ampla de rotatie a trnchiului, trecand astfel atat prin aplecarile antero-posterioare, cat si prin cele laterale. Faceti 10 rotiri intr-un sent si 10 in celalalt sens.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.