Setari Cookie-uri

5 Exercitii de facut in fata televizorului

Daca exercitiile fizice ritmate sau cele in care trebuie sa urmaresti o caseta video te plictisesc ori nu ai timp de ele pentru ca vrei sa te uiti la serialul preferat, atunci inseamna ca cele mai potrivite pentru tine sunt exercitiile care se fac in fata televizorului.

Exercitii cu picioarele


Te poti aseza confortabil pe canapea, culcata pe o parte. Piciorul dinspre tavan va fi cel care va realiza exceritiile: ridicari maxime si coborari fara a atinge piciorul de baza, rotiri ale piciorului, putand face zeci de ridicari si rotiri. Cand obositi, schimbati pozitia astfel incat sa solicitati celalalt picior.

Exercitii cu bratele


Te asezi in picioare in fata televizotului, tinand in mana doua sticle de jumatate de litru umplute cu apa de la robinet. Vei face ridicari cu bratele, alternativ, spre fata, in lateral, apoi de la nivelul umarului in sus, cu coborari lente si controlate. Faci aceste exercitii pana obosesti.

Exercitiile in fata televizorului se fac usor pentru ca atentia este captata de filmul/emisiunea preferata astfel incat abia sesizati cand v-a cuprins oboseala.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.