Setari Cookie-uri

Beneficiile sanatoase ale celui mai senzual si modern dans

Considerat odinioara drept o forma de dans rezervata exclusiv mediului cluburilor de noapte, exoticul dans la bara a devenit astazi accesibil oricarei persoane ce isi doreste sa se simta bine in propria piele. Un melanj interesant intre gimnastica si fitness, dansul la bara incorporeaza in acelasi timp in structura sa si elemente de balet si dans modern. Dansul la bara nu este doar un sport contemporan, dar si o forma expresiva de arta, iar popularitatea sa crescanda se datoreaza multiplelor beneficii pe care le aduce mintii si trupului.

Multe persoane au retineri atunci cand vine vorba de a participa la cursuri de dans la bara. In majoritatea cazurilor, persoana respectiva nu se va simti pregatita din punct de vedere social sa performeze un dans considerat prin natura sa erotic si senzual. Dansul la bara este insa potrivit oricarei persoane adulte. Indiferent de sex, varsta sau conditia fizica! Dansul la bara este captivant, antrenant si senzual. Poti sa incerci singura acasa cateva miscari de pole dancing, poti cauta pe internet tutoriale video prezentand elementele esentiale ale dansului la bara. Cel mai indicat este sa urmezi cursuri de pole dancing sub indrumarea unui profesionist.

Kudika te invita la concurs!

Si tu poti castiga un curs de dans la bara in cadrul Scolii de dans DanceON. Te poti inscrie pana pe 13 aprilie 2011. Detalii aici.



Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.