Sport cu profesionisti: 4 exercitii care ard 500 de calorii si tonifica posteriorul

Sport cu profesionisti: 4 exercitii care ard 500 de calorii si tonifica posteriorul

De curand am avut placerea sa invat si totodata sa incerc indrumata de un antrenor profesionist cateva exercitii foarte utile pentru silueta si nu numai: exercitii care ard 500 de calorii, ne tonifica fesierii, dar si coapsele si totodata aceste exercitii ard si “colaceii”.

De curand am avut placerea sa invat si totodata sa incerc indrumata de un antrenor profesionist cateva exercitii foarte utile pentru silueta si nu numai: exercitii care ard 500 de calorii, ne tonifica fesierii, dar si coapsele si totodata aceste exercitii ard si “colaceii”. Retail jobs

Stim ca cel mai mult noi femeile ne dorim o talie de viespe, un posterior de invidiat si picioare subtiri. Asadar am aflat si va voi impartasi cu aceasta ocazie ca toate aceste rezultate le obtinem prin cateva exercitii simple. Va vine sa credeti?

Valeriu Popa, Technogym Master Trainer, ne prezinta cateva trucuri si exercitii pentru silueta, cumulate intr-un mic program de sport pe care il puteti urma cu usurinta.

Inainte de toate: Incalzirea

Vali ne sugereaza sa incepem intotdeauna printr-o usoara alergare: initial mergem rapid pe banda pret de cateva minute, apoi alergam incet aproximativ 10 minute, urmand ca finalizarea incalzirii sa o facem treptat, prin mers rapid.

Pasi fandati – exercitii care ard 500 de calorii

“Este un exercitiu pe care il recomand atunci cand dorim sa ardem foarte multe calorii. De ce? Pentru ca implica grupe mari de muschi (fesierii, cvadricepsii dar si bicepsii femurali), grupe care consuma foarte multa energie in momentul in care le implicam in miscare” – ne spune Vali.

Pasii fandati se pot face cu deplasare, dar si pe loc, asa cum este exemplificat in filmuletul de mai jos. Desigur este important sa urmati sfaturile antrenorului si anume sa nu depasiti cu genunchiul varful piciorului din fata (eu n-am fost cel mai bun realizator al acestui exercitiu, dar sunt convinsa ca voi veti face mai bine ).

Exercitii pentru un posterior de invidiat

Un alt exercitiu pe care Vali ni-l recomanda si care este util pentru muschii fesieri si alte cateva grupe musculare este “foarfeca” asa cum il numesc eu. Este un exercitiu care se realizeaza la aparat si se face fie tragand spre interior cu fiecare picior, fie impingand in spate o greutate pe care o alegem in prealabil. Imaginile sunt mult mai sugestive. Ceea ce puncteaza Vali este ca aceste exercitii sa fie realizate lent si in trei serii de cate 15 repetari. Va garantez ca nu sunt obositoare!

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri