Setari Cookie-uri

Metode automotivationale pentru a nu renunta la sport!

O buna modalitate de a-ti pastra motivatia este aceea de a-ti reaminti constant ca urmeaza sa culegi niste beneficii de pe urma exercitiilor practicate; un nou "tu", puternic, sanatos si activ urmeaza sa iasa la suprafata.

O buna modalitate de a-ti pastra motivatia este aceea de a-ti reaminti constant ca urmeaza sa culegi niste beneficii de pe urma exercitiilor practicate; un nou "tu", puternic, sanatos si activ urmeaza sa iasa la suprafata.

Stim cat de importanta este miscarea fizica. Si de cate ori nu am decis ferm ca de maine mergem la sala sau facem acele exercitii minunate sau, cu siguranta, alergam prin parc? Si pornim, plini de entuziasm, in prima zi. A doua. Si a treia. Insa dupa alte cateva zile sau in cel mai bun caz cateva saptamani, ceva se intampla si nu mai avem chef sa facem nimic. De ce? Pur si simplu nu mai avem motivatie.

Iata cateva metode automotivationale propuse de specialisti, astfel incat tu sa nu fii tentat sa renunti la sport. Si astfel sa beneficiezi de minunatele rezultate pe care ti le aduce exercitiu fizic regulat.

Citește și:

Metode automotivationale pentru a nu renunta la sport

O buna modalitate de a-ti pastra motivatia este aceea de a-ti reaminti constant ca urmeaza sa culegi niste beneficii de pe urma exercitiilor practicate; un nou "tu", puternic, sanatos si activ urmeaza sa iasa la suprafata. Practicarea regulata a unui sport nu iti va imbunatati doar sanatatea, ci si infatisarea, nivelul de energie si interactiunile sociale. Nu trebuie sa uiti de beneficiile psihice pe care exercitiile fizice le ofera: incredere, forta interioara si un scut impotriva depresiei, anxietatii sau stresului. miscare fizica

Daca te gandesti serios la sanatatea ta si la bunastarea intregului organism, vei incepe sa practici in mod regulat exercitii fizice. Observand rezultatele, vei deveni si mai motivat - pentru ca se stie: actiunea creeaza motivatie!

Stabileste-ti obiective

Stabilirea de obiective este o tehnica excelenta pentru pastrarea motivatiei initiale. Daca esti de felul tau nerabdator, vei incepe sa lucrezi din greu, dar te vei plictisi pe parcurs. De aceea, ai nevoie de niste obiective clare - spre care trebuie sa iti canalizezi intreaga energie.

Citește și:

Pe parcurs, o data cu realizarea fiecarui pas, motivatia ta va creste si vei fi incurajat sa continui. Iata cum poti atinge obiectivele pe care ti le propui si rezultatele pe care le meriti.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.