Setari Cookie-uri

7 GRESELI pe care le faci la SALA

Daca ai profitat toata vara de o zi lunga si ai stat pana tarziu afara, toamna vine cu zile mai scurte, mai friguroase si mai putin imbietoare pentru miscare in aer liber.

5. Aparate nereglate corespunzator – multe dintre clientele noastre ne marturisesc ca pentru ele este o usurare faptul ca la FitCurves nu mai trebuie sa iși seteze aparatele inainte de a lucra la ele. Aparatele de fitness fie cu greutati sau electronice au nevoie de o ajustare pe care fie nu stiau sa o faca, fie nu o faceau corect. Aparatele hidraulice sunt “ready-for-work”, cu alte cuvinte se adapteaza singure la ritmul si forta utilizatorului, solicitandu-l la nivelul optim.

6. Lucru inegal al muschilor – atunci cand avem de ales dintre o mutime de aparate de fitness, s-ar putea sa nu facem alegerile corecte pentru muchii nostri in timpul unei sedinte la sala sau sa combinam gresit exercitii cardio, de tonifiere, echilibru. Pentru a evita riscul, e bine sa stabileti cu antrenorul aparatele pe care urmeaza sa lucrezi. pentru a ne asigura ca intr-un program de 30 de minute se lucreaza fiecare grupa de muschi echilibrat.

Citește și:

7. Final de antrenament – la finalul antrenamentului nu trebuie sa ne intindem pe jos, sa ne tragem sufletul. Important este sa avem o retrogradare a ritmului de lucru. Puteti incheia prin stretching sau miscari in ritm mai lent, astfel evitati aparitia febrei musculare pentru ca permiteti eliminarea acidului lactic acumulat in timpul exercitilor. In plus, si activitatea cardiaca revine la normal in acelasi ritm cu corpul.

FitCurves, cea mai mare franciza de fitness din lume, are un concept de fitness revolutionar dedicat exclusiv femeilor, ce ofera un program de exercitii unic in lume, de numai 30 de minute. Prin combinarea aparatelor hidraulice, aerobic și stretching un program poate duce la pierderea a 500kcal.

Comunicat de presa

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.