Setari Cookie-uri

Speed Fitness: 20 de minute pentru tonifiere si SLABIRE

Ne surprindem intrebandu-ne retoric „Cand a trecut timpul?”, desi suntem constienti ca ne desfasuram viata pe fast-forward.

Comunicat de presa

Ne propunem strategic planul unei noi saptamani, dar la mijlocul ei ne dam seama ca nu e nici pe departe cum ne-am imaginat sa fie. Imediat apare intrebarea cum reusim sa ne impartim intre casa si birou, cum reusim sa ne mentinem sanatatea in cursa cu timpul? Va propunem sa descoperiti studioul Joy Speed Fitness, un nou concept de fitness, in cadrul caruia 20 de minute inseamna aproximativ 5 ore de fitness clasic.

fitness slabire 20 minute joy speed fitness

Un nou concept de slabit si tonifiere – speed fitness in doar 20 de minute, avand la baza electrostimularea musculara. In caz ca va intrebati cum functioneaza, noua generatie de aparate EMS va lucreaza, sub intensitatea mica a curentului alternativ pe care il emit, sase grupe de muschi: spate, piept, brate, abdomen, picioare, fese. Cine s-ar fi gandit ca e posibil antrenamentul speed fitness chiar in pauza de masa de la birou? Este un boost de energie si buna-dispozitie!

Citește și:

Piesa principala a antrenamentului o reprezinta costumul cu electrozi sub forma unei veste care contine electrozi pentru partea inferioara si superioara a spatelui, abdomen si piept. Centura montata pe talie stimuleaza musculatura fesiera, in timp ce electrozii fixati pe brate si picioare activeaza musculatura extremitatilor. Disponibila in marimi diferite, vesta va fi tot timpul potrivita. Joy Speed Fitness va pune la dispozitie vestiare si cabine de dus modern utilate, aparatura de ultima generatie precum si instructori de fitness cu o pregatire solida in domeniu. Antrenamentul se desfasoara sub atenta supraveghere a antrenorului personal, o sedinta dureaza 20 de minute.

„Antrenamentul Speed Fitness a fost special creat pentru inlaturarea tesutului adipos, pentru a beneficia de tonifiere musculara, pentru a dezvolta rezistența, forta si viteza de reactie si toate acestea intr-un timp foarte scurt. Este vorba de o noua provocare in domeniile SPORT, RECUPERARE, WELLNESS”, explica Victor Papusa, antrenor Joy Speed Fitness.

Citește și:

Tehnica de electrostimulare musculara este utilizata de peste jumatate de secol in domeniul medical, cum ar fi in terapiile de fiziokinetoterapie, insa in materie de beauty&health aceasta functioneaza ca terapie suplimentara. Sportivii de performanta apeleaza adesea la aparatele de EMS pentru atingerea performantelor in domeniu. Este general stiut faptul ca sistemul muscular se afla sub influenta directa a sistemului nervos, acesta din urma trimitand semnale sub forma de stimuli catre muschi. Similar actioneaza si aparatele de electrostimulare, astfel ca acestea trimit impulsuri non-invazive din exterior spre muschi, care se contracta, urmate de impulsuri vibrante pentru relaxarea acestora. Antrenamentul speed fitness este unul solicitant si vizeaza exercitii de tip cardio - se pot pierde intre 700-1000 kcal, exercitii de dezvoltare a masei musculare, dar si probleme precum celulita sau articulatiile dureroase.

Citește și:

    Foto: slabire prin fitness - silueta de femeie @ Shutterstock.com

    Vizionare placuta


    Kudika
    5 Martie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.