Setari Cookie-uri

Speed Fitness: 20 de minute pentru tonifiere si SLABIRE

Ne surprindem intrebandu-ne retoric „Cand a trecut timpul?”, desi suntem constienti ca ne desfasuram viata pe fast-forward.

Speed fitness este benefic tuturor persoanelor cu varsta mai mare de 16 ani, persoanelor care doresc o remodelare corporala, o imagine mai buna de sine, a celor care doresc un program de tonifiere suplimentar, dar si sportivilor care au suferit accidentari si doresc o recuperare rapida. Inovatia in ceea ce priveste speed fitness consta in tensionarea si dezvoltarea muschilor cu ajutorul curentului alternativ de intensitate mica, implicand 90% din sistemul muscular, antrenarea atat a muschilor vizibili, cat si a celor scheletici, dar si re-educarea fibrelor musculare pentru a preveni atrofierea acestora. Cercetatorii in domeniu afirma ca cele 20 de minute de speed fitness sunt similare a 5 ore de gimnastica in continuu.

Clientii studioului sunt incantati de acest nou concept de fitness si mentioneaza ca “E ceva inedit. Nu va ganditi ca stati pe spate si aparatul lucreaza singur! Trebuie sa depui efort si sa fii extrem de activ! Dupa prima sedinta am avut febra musculara pentru ca aparatul lucreaza toate grupele de muschi”.

Citește și:

In plus, realizarea antrenamentelor in grupe de maxim doua persoane creste nivelul de confort, dupa cum explica una dintre cliente “Am auzit ca este cea mai indicata metoda de a arata foarte bine si, mai ales, cea mai rapida metoda. O sedinta de 15 minute este echivalentul a 4-5 ore de antrenament continuu. In plus, vreau sa scap de aglomeratia de la sala, caci pot sa lucrez in liniste doar cu ajutorul unui antrenor personal”.

Sedintele de speed fitness sunt indicate inclusiv dupa nastere, antrenorii recomandand sedinte de electrostimulare musculara, acest lucru fiind benefic pentru recapatarea tonusului muscular, dar mai ales a recapatarii dimensiunilor dorite! In cazul persoanelor cu un surplus de greutate, rezultatele sunt vizibile dupa prima sedinta, pierzandu-se in medie 1-2 cm.

In lungul drum spre obtinerea unei imagini de sine multumitoare, trebuie acordata o atentie speciala si dietei zilnice. Astfel, o dieta echilibrata in enzime, minerale, fibre si vitamine furnizeaza toate elementele nutritive de care corpul are nevoie pentru a tine pasul cu schimbarile de la nivelul organismului. De asemenea, hidratarea este foarte importanta pentru mentinerea sanatatii muschilor, dar si a tesutului cutanat. Antrenorii recomanda inainte cu 30 de minute de antrenament servirea unei gustari care sa furnizeze proteine, cum ar fi somon, boabe de soia sau carne de curcan. Alimentele bogate in proteine ajuta printre altele si la dezvoltarea masei musculare.

Citește și:

***

Oferta abonamentelor lunare este variata, acestea pot fi realizate in sedinte de 4 (360 lei), 8 (640 lei) si 12 (840 lei). Pentru cei care vor sa incerce o sedinta demonstrativa costul este de doar 30 lei. In plus, in luna martie sedinta de test este oferita in mod gratuit alaturi de un prieten. Intampina primavara in forta cu Joy Speed Fitness Studio!

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.