Setari Cookie-uri

Cele 5 ritualuri TIBETANE: 10 minute pentru TRUP si SUFLET

Cu siguranta te-ai gandit macar o data cum ar fi sa gasesti acel ritual de zi cu zi care sa te ajute sa iti mentii energia pana seara tarziu - acel ritual care sa iti faca diminetile mai frumoase decat cea mai buna cafea.

Al doilea ritual tibetan

Se vor face, in ritm lent si fara graba, exercitii care antreneaza abdomenul, imbunatatind digestia, dar si coloana. De fapt, exercitiile considerate astazi pentru abdomen au fost de fapt folosite de medici pentru a trata afectiunile coloanei lombare.

Este un exercitiu care stimuleaza si libidoul, energia sexuala.

Al treile ritual tibetan

Acesta este un exercitiu pentru imbunatatirea pozitiei coloanei, dar si pentru imbunatatirea circulatiei cerebrale si a functiilor memoriei. Prin coloana de la nivelul gatului urca doua artere care vascularizeaza zona posterioara a creierului si trunchiul cerebral. O imbunatatire a posturii la acest nivel mentine o buna circulatie la nivelul unor structuri nervoase cerebrale.

Al patrulea ritual tibetan

Este un exercitiu care iti solicita intregul corp, axa sistemului nervos si a increderii. Este nevoie sa te relaxezi dupa fiecare ridicare si sa inspiri aerul atunci cand ridici bazinul. Respiratia este importanta si te ajuta sa iti oxigenezi intregul organism.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.