Este deja prea bine stiut: pe langa o dieta sanatoasa este necesar sa faci si sport pentru a putea avea silueta dorita. Atunci cand sportul nu este pe placul tau, stiinta intervine prin inventarea unor metode alternative de remodelare. Iata cateva dintre acestea:

Truc de vedeta: Cum se mentine Lavinia Pirva in forma

  • Tunelul No Cellulite

Corpul uman depoziteaza multe substante pe care nu le poate elimina in mod normal. Tunelul No Cellulite foloseste radiatiile ultraviolete pentru a ajuta la eliminarea acesora, dar si pentru a trata obezitatea, celulita si pentru a readuce fermitate pielii.

  • Impachetarile cu ciocolata

Sunt o adevarata fana a cicolatei. Tocmai de aceea am deschis larg urechile cand am auzit ca, mai nou, acesta este principala sursa de atractie in saloanele de remodelare corporala. In realitate, produsul este o combinatie de guanano si cacao, rezultatul fiind un puternic amestec anticelulitic si lipolitic, datorat cofeinei, dar si relaxant (datorita continutului in magneziu).

Cum se procedeaza? In saloanele moderne aceste pulberi sunt amestecate, rezultand o pasta spumoasa efervescenta care se incalzeste progresiv. Apoi acest amestec se aplica pe pielea proaspat curatata prin peeling, se infasoara zona intr-un film cosmetic si "beneficiara" este introdusa intr-o termocuvertura la o temperatura de aproximativ 40-50 grade timp de 50 minute. Celulita va disparea ca prin farmec, pielea va deveni mai ferma si te vei relaxa total.

Am spus eu ca ciocolata slabeste si nimeni nu m-a crezut!

  • Lapte, miere si ciocolata

Amestecul suna delicios, iar rezultatul sau asupra pielii tale va fi intocmai. Vei vedea ca pielea ta va deveni mai neteda, mai elastica si mai ferma. Stia Cleopatra de ce folosea aceste ingrediente pentru faimoasele sale bai.

  • Electrostimulare

Stii bine ca ar trebui sa faci sport regulat, sa alergi si sa exersezi putina gimnastica... dar este mult mai confortabil sa stai. Am gasit solutia si pentru acesta problema! Electrostimularea presupune excitarea electrica a muschilor.

Avand in vedere ca transmiterea informatiei in organismul uman se face printr-un impuls electric, nu apare nici o problema in a produce contractia musculaturii prin intermediul unui aparat. Este mult mai usor si mai comod decat sportul clasic. In plus eficienta acestei metode a fost dovedita: 45 de min de elecrostimulare echivaleaza cu pana la 8 ore de exercitiu fizic.

Cum sa ai corpul mult visat pana la vara. 7 obiceiuri de pus in practica acum
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: