Setari Cookie-uri

Metode alternative de remodelare

Este deja prea bine stiut: pe langa o dieta sanatoasa este necesar sa faci si sport pentru a putea avea silueta dorita. Atunci cand sportul nu este pe placul tau, stiinta intervine prin inventarea unor metode alternative de remodelare. Iata cateva dintre acestea:

  • Vacuum

Aparatul Vacuum este unul de ultima generatie din categoria produselor SPA. Efectele sale in materie de remodelare corporale sunt uimitoare.

Poti opta pentru:

-remodelare/anticelulitic: prin masarea profunda a musculaturii, vacuumul duce la dispersarea si dizolvarea rezervelor de grasimi. Efectul se datoreaza aspiratiei locale si are rezultate excelente in tratarea celulitei si remodelarea siluetei.

-fermitate bust: prin stimularea canalelor galactofore, vacuumul produce marirea sanilor.

  • Lifting nechirurgical

Iti doresti sa scapi de ridurile din jurul ochilor, cele de pe frunte, sau obrajii cazuti? Ai incercat 1001 de creme antirid si mult prea putine dintre acestea au dat rezultate vizibile? Te bate gandul sa te lasi pe mana unui chirurg estetician? Mai gandeste-te! Liftingul nechirurgical presupune stimularea cu microcurenti care ii imita pe cei naturali din organism, intocmai ca elecrostimularea.

Rezultatul? Mai bine spus, rezultatele sunt incredibile: reducerea procesului de imbatranire, regenerare celulara si intinerirea tenului.

  • Fast Slim - Frumusete instant

Am citit acum mult timp un comentariu al unei cititoare: “Nu stiu ce sa fac! Nunta prietenei mele se apropie cu pasi rapizi, iar eu nu reusesc sa incap intr-o rochie astfel incat sa arat bine”. Solutia am gasit-o in tratamentul Fast Slim. In realitate, Fast Silm nu este un tratament propriu-zis, ci o metoda de a obtine rezultate vizibile in timp record. El presupune stimularea timp de 15 min prin contractii dese si profunde.


Informatii oferite de Honey Beauty & Slim Salon

Sursa: kudika.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.