Setari Cookie-uri

Slabeste prin inot si atletism - Forumul Healthy

Se pare ca dietele nu prea au efect pe termen lung daca nu sunt asociate cu miscarea. Pentru ca ne intereseaza care sunt metodele cele mai bune de a imbina frumusetea cu sanatatea, am putea vorbi de asemenea despre sporturile care ajuta o femeie atat sa isi mentina silueta, cat si sa isi modeleze trupul cat mai armonios. Exemple de sporturi care au acest efect ar fi: inotul, ciclismul, atletismul, dansul.

In schimb, intradevar, inotul este o modalitate foarte buna de mentinere a organismului intr-o forma buna si intr-o maniera sanatoasa.
Pe langa faptul ca te poate ajuta si la slabit (depinde cat de intens si de des este practicat) acesta are si un efect terapeutic. Nu degeaba este foarte recunoscuta si indicata hidroterapia.
Pe langa alergat, mai poate fi adaugat si ciclismul, care de asemenea este un foarte bun sport cardio.
Din punct de vedere al impactului asupra articulatiilor si coloanei, concluzia specialistilor arata ca metodele recomandate sunt inotul, ciclismul si alergatul.
Alergatul se poate dovedi "nociv" pentru articulatii, spre deosebire de inot si ciclism."

Swee este nedumerita: "Nu inteleg, ce legatura are inotul cu chisturile... Eu am facut inot , varile mergeam cat mai des la scaldat, pentru asta nu am avut nici un chist , mi-ar placea sa aud niste argumente pt ca asa si eu pot spune ca oxigenul provoaca diaree...poftim! "

Citește și:

Alinaiulia raspunde din nou: "Este valabila afirmatia doar pentru fetitele date la inot de mici, care fac acest sport ca si performanta, adica saptamana de saptamana intra in bazinul cu apa rece, nu doar vara la scaldat. Raceala mentinuta in zona pelvisului, acolo unde se afla ovarele, se pare ca duce la raceli frecvente si ingreuneaza absorbtia chisturilor fiziologice care ar trebui sa aiba loc la pubertate. In general este considerata chiar o boala profesionala."

Va asteptam cu pareri pe marginea acestei discutii care, ce-i drept, ar trebui sa ne priveasca pe toti. De asemenea pe Forumul Healthy putem discuta orice problema legata de sanatate si frumusete.

&nbs

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.