Setari Cookie-uri

Fitness pentru coapse si fundulet

Odata cu adolescenta fluctuatiile de greutate devin o problema pentru majoritatea, atat femei cat si barbati. Daca sexul nu reprezinta o diferenta privind luarea in greutate, atunci cand vine vorba de zonele de distributie ale tesutului adipos incep sa apara diferente. Astfel, statisticile au demonstrat ca depozitele adipoase apar la femei in special in jurul taliei, soldului, coapselor si partii posterioare a bratelor, pe cand la barbati surplusul adipos se dispune in special la nivelul abdomenului si cefei, uneori si picioare.

5. Reveniti in pozitia initiala de la exercitiul 4, apoi va rotiti corpul pe o parte, cu bratul dinspre podea indoit sub cap iar celalalt indoit in fata trunchiului, sub linia pieptului. Picioarele le tineti lipite, intinse, cu varfurile de asemenea intinse. Este foarte important sa mentineti varfurile in aceasta pozitie pentru ca exercita alta presiune asupra musculaturii. Se va ridica piciorul de deasupra cat mai sus, mentinandu-l drept, iar sus ramaneti pret de o secunda inainte de a-l cobora. Coborarea piciorului nu este completa, astfel picioarele se vor apropia, dar nu se vor atinge. Se fac 50 astfel de ridicari, apoi acelasi exercitiu se repeta pentru celalalt picior.

6. In aceeasi pozitie de la exercitiul 5 veti face ridicari de picior, dar de data aceasta cu rotire ampla. Astfel, piciorul va pleca intai in fata, apoi urca, coboara prin spate si ajunge usor deasupra celuilalt picior, in pozitia de plecare pentru urmatoarea ridicare (accentuez, picioarele nu se ating). Se fac 30 astfel de exercitii pentru fiecare picior.

Citește și:

7. Se pastreaza pozitia de la exercitiile 5 si 6, insa piciorul de deasupra se indoaie pana in spatele genunchiului piciorului de baza. Pe acesta din urma il veti ridica sus, cat puteti, unde mentineti o secunda pozitia, apoi il coborati pana aproape de podea, insa fara a o atinge. Faceti 50 astfel de ridicari apoi schimbati piciorul.

8. Pentru final va ridicati in picioare, puneti mainile la ceafa, privirea inainte si efectuati 20 de genuflexiuni (coborari cu indoirea picioarelor pana cand bazinul ajunge la nivelul genunchilor).

Sper ca sfaturile noastre v-au fost de folos si nu uitati ca frumusete fara sport nu exista.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.